Musical în premieră la Teatrul Național din Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 812 Vizualizări

Musical în premieră la Teatrul Național din Târgu Mureș

Toţi cei care iubesc animalele în general, pisicile în mod particular şi teatrul efervescent în ansamblu au tot atâtea motive să nu rateze noul spectacol de la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu Mureş: muzicianul Zeno Apostolache-Kiss vă propune musicalul „Pisici, oameni și alte animale“ de Andreea Radu şi Zeno Apostolache-Kiss, având în distribuţie majoritatea actorilor Companiei „Liviu Rebreanu“ şi o echipă talentată de instrumentişti.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare, iar următoarea reprezentaţie va avea loc duminică, 17 martie, la aceeaşi oră. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 8 ani.

Stăpâna înstărită a unei case hotărăște să-și lase întreaga avere pisicii pe care o iubește nespus de mult și puilor ei. Servitorul casei, auzind vestea, pune la cale dispariția pisicilor şi, astfel, dă startul întregii aventuri.

În călătoria lor pisicile întâlnesc tot felul de personaje și trec prin tot atâtea încercări. De acasă, șoricelul pornește și el în căutarea pisicilor și, mai mult decât atât, este chiar cel care ne spune povestea.

Aventura va avea loc pe ritmuri muzicale completate de versuri originale care vor face deliciul întregii familii. Bineînțeles că totul se termină cu bine!

„Muzica este limbajul comun al tuturor. Ne poate liniști atât pe noi, oamenii, cât și animalele în orice moment al vieții. Acest spectacol e un remediu natural, o energizare cu umor și multă muzică“, a transmis Zeno Apostolache-Kiss.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE