Zi de Zi 20 de ani / Un nou început, o schimbare, dar și o provocare! Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 529 Vizualizări

Zi de Zi 20 de ani / Un nou început, o schimbare, dar și o provocare!

„Învingătorii nu renunță niciodată, iar cei care renunță nu câștigă niciodată.” 

Zi de Zi reprezintă o parte din viața mea profesională care este similară vieții private, presărată cu tot felul de provocări, lucruri pozitive, realizări, dar și momente tensionate, semne de întrebare și decizii ce trebuie luate. Atunci când îți este bine, totul merge ca pe roate și îți vine ușor să găsești soluții. Ce faci însă atunci când lucrurile nu sunt roz și întâmpini provocări? Nu întotdeauna un nou job înseamnă numai lucruri pozitive și o traiectorie ascendentă. Prima perioada este definitorie. Este perioada în care te acomodezi atât cu mediul de lucru cât și cu responsabilitățile. Știm cu toții că teoria este una, practica însă este alta. Pornim însă de la ideea că suntem deschiși și ne-am făcut o idee clară asupra a ceea ce avem ca și responsabilități. De asemenea, pornim de la ideea că am auzit lucruri bune despre mediul de lucru și ne-au plăcut persoanele cu care am interacționat la interviu, ceea ce, din nou, ne-a ajutat să luăm decizia respectivă

Treptat, în toți acești ani, am reușit să deslușesc tainele vânzărilor, publicității și marketingului. Nu a fost deloc ușo,r dar mediul optim de lucru și echipa m-au ajutat să trec cu bine peste obstacolele întâlnite. Este important să știm că nu toată lumea ne place și ne apreciază, acest aspect fiind valabil atât la începutul unei noi colaborări, cât și pe parcursul acesteia. Dacă privim lucrurile în acest fel, nu ne va fi greu să depășim anumite momente mai tensionate.

Dând dovadă de diplomație, consecvență, receptivitate, experiență și învățare, deshisă la tot ce e nou și e în trend, având răbdare și un calm desăvârșit, am reușit să ajung la cel mai înalt nivel profesional pe care mi l-am dorit.

„Practica face un om perfect”, îți poți îmbunătăți abilitățile numai atunci când le aplici mai des, în viața de zi cu zi. Imaginea pe care o afișezi de la început este cea care va rămâne și pe viitor. Din acest motiv este indicat să fii natural și să nu încerci să pari altceva sau altfel decât ești, de fapt, indiferent dacă interacționezi cu un manager, subaltern sau cu un simplu coleg.

Oamenii nu se schimbă, doar se adaptează, așadar eu nu m-am schimbat, doar m-am adaptat alături de echipa Zi de Zi! 

„Curajul și perseverența sunt un talisman magic în fața căruia toate problemele și obstacolele se evaporă.”

Gabriela BELEAN,

Director publicitate

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE