Zi de Zi 20 de ani / La Mulți Ani, la ceas aniversar, Zi de Zi 20 de ani! Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 329 Vizualizări

Zi de Zi 20 de ani / La Mulți Ani, la ceas aniversar, Zi de Zi 20 de ani!

Pentru unii oameni 20 reprezintă un simplu număr, pentru alții e o vârstă, o oră sau semnificație spirituală – armonie și puternice legături emoționale.                                          

Pentru mine, din cei 20 ani de existență ai ziarului Zi de Zi, sunt 17 ani în care am trăit toate sentimentele ce fac parte din viață. De la calmitate la agitație, de la bucurie la tristețe, de la colegialitate la prietenie, de la reușite la eșecuri, de la râs la lacrimi dar… ce ar fi viața dacă nu ar fi toate aceste trăiri? Nu sunt jurnalist, nu am darul de a-mi pune gândurile învăluite în cuvinte minunate dar știu, simt că fiecare ne avem un loc binemeritat în această echipă.

Cu siguranță în fiecare profesie din diferite domenii, pentru reușite e necesar efort, dedicație, zile bulversante, nopți pline de gânduri, planuri.

Pentru curiozitatea cititorului de a citi un ziar, de a-l răsfoi, de a afla noutăți, se află multă, multă muncă, dedicație, concentrare, agitație, stări pe care colegii mei cu un spirit tânăr sunt capabili să le gestioneze ca la începutul fiecărei zi un nou număr de ziar SĂ FIE, SĂ EXISTE, pentru dumneavoastră, iubitori ai cititului.

Multumesc colegilor mei deosebiți, cu caractere atât de diferite și care împreună au reușit și vor reuși ca acest minunat ziar să dăinuie.

Așa cum în viață sunt clipe în care un loc, un gest, un copac, o imagine ne transpune în locuri sau  momente dragi, chiar dacă suntem într-o eră a schimbării, sper și doresc cititorilor ziarului Zi de Zi ca sentimentul când degetele ating paginile unui ziar, a unei cărți, a unei reviste, când mirosul de hărtie proaspăt tipărită se risipește în aer, să fie un moment de bucurie.

La Mulți Ani, cititori ai cotidianului Zi de Zi!

Mulțumim pentru susținerea dumneavoastră în acești 20 ani!

Anamaria GRAMA,

Director juridic și resurse umane

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE