Candidaturi comune PSD-PNL în mai multe orașe mari. Ce se întâmplă în Mureș? Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 822 Vizualizări

Candidaturi comune PSD-PNL în mai multe orașe mari. Ce se întâmplă în Mureș?

Conducerile PSD şi PNL s-au reunit, astăzi, de la ora 11:00 în ședință pentru a stabili dacă vor merge cu candidaţi comuni şi listă comună la alegerile locale, în mai multe municipii din ţară. De la aceeași oră, PNL Mureș, a organizat o conferință de presă, în care Ciprian Dobre, președintele filialei județene, a declarat că un candidat comun este singura variantă prin care poate fi învins actualul primar din Târgu Mureș. 

Potrivit hotnews.ro/, coaliția PSD-PNL a decis să susțină candidați comuni în Timișoara, Brașov și Bacău.

„Coaliția a decis luni să aibă candidaturi comune PSD-PNL în mai multe orașe mari care acum sunt conduse de primari USR, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Astfel, PNL va da candidatul la primăria Brașov, unde George Scripcaru se va lupta cu Allen Coliban, iar PSD îl susține pe Valentin Ivancea în cursa pentru primăria Bacău, condusă acum de Lucian Viziteu.

Și în județul Timiș s-a ajuns la un acord: Alfred Simonis va fi candidatul PSD la Consiliul Județean, în timp de Nicolae Robu va intra în cursa pentru Primăria Timișoara din partea PNL pentru a-l înfrunta pe Dominic Fritz.”

Discuții pentru Mureș și Satu Mare

„De menționat este că liberalii şi social-democraţii mai analizează posibilitatea unor candidaturi comune la nivelul consiliilor judeţene Satu Mare şi Mureş şi al primăriilor Satu Mare şi Târgu Mureş, dar încă nu s-a luat o decizie”, conform hotnews.ro/.

(Surasa foto: digi24.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE