APIA Mureș: Începe Campania de Primire a Cererilor de Plată pe anul 2024 Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 795 Vizualizări

APIA Mureș: Începe Campania de Primire a Cererilor de Plată pe anul 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul județean Mureș (APIA Mureș) informează potențialii beneficiari că în perspectiva demarării Campaniei de primire a Cererilor de Plată care va fi realizată începând cu data de 4 aprilie a anului curent de campanie, legislația europeană a fost modificată și astfel și legislația internă a suferit două adaptări importante, prin publicarea în Monitorul Oficial în data de 21 Martie 2024 a Ordinelor Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 106/2024, respectiv nr. 107/2024, care practic au înlocuit legislația aplicabilă anului precedent.

În aceste condiții, APIA a pus la dispoziția fermierilor români aplicația IPA ONLINE prin care aceștia, utilizând parolele individuale alocate, generate conform regulilor stabilite în anii precedenți, pot face modificări/actualizări ale parcelelor pentru anul 2024, acestea fiind în faza de proiect, FĂRĂ a avea încă posibilitatea de a închide cererile și a le aproba. Odată cu demararea campaniei, fermierii vor putea stabili, împreună cu funcționarii responsabili de dosar, datele concrete de închidere a acestor cereri și coordonatele certe ale cererilor (suprafață, cultură, intervenții solicitate, alte cerințe care definesc normele de condiționalitate, sau normele PNDR 2023-2027)”, transmite directorul executiv APIA Mureș, Ovidiu Săvâșcă.

Citește și: Directorul APIA Mureș, Ovidiu Săvâșcă, apel către primari: „Urgentați contractele pentru suprafețele de pășuni!”

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!