Angajări în masă în la Azomureș. „Vrem să ajungem la capacitatea maximă de producție” Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3653 Vizualizări

Angajări în masă în la Azomureș. „Vrem să ajungem la capacitatea maximă de producție”

Marele producător de îngrășăminte chimice din municipiul Târgu Mureș, Azomureș, a dat curs unor angajări în lanț, cu scopul de a diminua lispa de personal, toate acestea pentru a putea ajunge la capacitatea maximă de producție până la începutul verii acestui an. Compania a anunțat la începutul săptămânii trecute că în cadrul combinatului există zeci de posturi vacante de operatori industriali. Oamenii și-au arătat rapid interesul față de locurile de muncă puse la dispoziție de Azomureș, având în vedere pachetul salarial promis de compania angajatoare, dar și de poziționarea combinatului la ieșire din oraș, un punct aflat în apropierea centrului municipiului și unde accesul se face facil și rapid.

Amintim că, în anul 2021 activitatea combinatului Azomureș a fost sistată din pricina prețului mare la gaze, determinat de pandemia COVID-19. Cu toate acestea, până în prezent, combinatul a avut numeroase „tentative” de redeschidere a producției, însă toate acestea au fost fără succes, până în toamna anului 2023, când producția a fost parțial reluată. Recent, unitatea de producție de îngrășăminte și-a reluat total activitatea, drept dovadă stau anunțurile de angajare pentru zeci de posturi vacante din interiorul companiei.

Vrem să angajăm câteva zeci de operatori industriali, adică personal tehnic de supraveghere și operare în instalații, operatori de teren, dar și ingineri. Ne pregătim să ajungem la vară să funcționăm la 100% din capacitate, față de 50% acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Ovidiu Maior, potrivit hotnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al companiei Azomureș, Ovidiu Maior

Ce salariu le promite Azomureș potențialilor angajați

Potrivit anunțului publicat pe Facebook, pachetul salarial oferit de combinat include: un salariu lunar cu o sumă care se ridică între 3.600 și 6.000 de lei brut, în funcție de experiență și de calificări, tichete de masă de 40 lei/zi, prime de vacanță, prime de sărbători, sporuri și alte beneficii oferite în funcție target și așa mai departe.

Este un pachet salarial atractiv pentru zona Mureș, îmbunătățit semnificativ față de anii anteriori. Am primit foarte multe aplicații, este vorba de localnici din județ, din zona Ocna Mureș, Aiud, Turda. Este o zonă industrială, cu multe fabrici. Acum, cu autostrada, le este mai ușor să ajungă”, a spus reprezentantul companiei.

Potrivit companiei, s-a arătat un interes destul de ridicat pentru aceste locuri de muncă, în special din partea celor care locuiesc în zonă. „Mulțumim tuturor celor care și-au arătat interesul pentru locurile de muncă disponibile la Azomureș Târgu Mureș. Mulți oameni care au aplicat, parcurg acum procesul de recrutare și ne bucurăm să vedem cât de important este să îți găsești un loc de muncă aproape de casă”, a mai precizat compania pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit agrointel.ro, compania are aproximativ 1.000 de angajați în prezent, iar pe platforma Azomureș lucrează în total 2.400 de persoane, adăugând și numărul de angajați ale companiilor subcontractoare.

Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE