Singurul primar USR mureșean, pas către alt partid politic Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1107 Vizualizări

Singurul primar USR mureșean, pas către alt partid politic

Primarul USR al comunei Ațintiș, Jakab János István, a declarat marți, 2 aprilie, pentru cotidianul Zi de Zi, că la alegerile locale din 9 iunie va candida pentru a obține un nou mandat, al doilea, din partea Partidului Social Democrat.

”Pe plan național m-am înțeles cu toți colegii din USR. Îi respect pe toți colegii cu care am colaborat, dar ca să faci ceva îți trebuie o echipă la nivel de județ. O echipă pe care nu am avut-o. La nivelul județului Mureș nu am avut din păcate o astfel de echipă. Ca să poți realiza ceva îți trebuie o echipă, iar eu am fost singurul primar USR din Mureș, fără sprijin politic. M-am simțit foarte izolat și am ales Partidul Social Democrat pentru că am văzut că are o echipă mare, unită. De asemenea, am ales PSD pentru că este un partid aproape de cetățenii din zona rurală”, a explicat Jakab János István, singurul primar din legislatura 2020-2024 al Uniunii Salvați România de la nivelul județului Mureș.

Referindu-se la șansele sale de a fi reales în funcția de primar al comunei Ațintiș, Jakab János István a precizat următoarele: ”Vom vedea ce vor decide cetățenii. Alegerile vor fi libere, iar conform realizărilor pe care le-am reușit sper ca cetățenii să decidă candidatul cel mai bun.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE