Dr. Sándor Előd, ghidaj special la expoziția „Oratio, Studio Et Collectio” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Dr. Sándor Előd, ghidaj special la expoziția „Oratio, Studio Et Collectio”

Muzeul Județean Mureș organizează un ghidaj special al expoziției „Oratio, Studio Et Collectio. 400 de ani de existență a colegiilor reformate din Transilvania”, realizat de dr. Sándor Előd, lector universitar al Institutului Teologic Protestant din Cluj-Napoca și specialist în istoria bisericii, care va prezenta sintetic istoria colegiilor reformate de odinioară, din perspectiva propriilor sale cercetări.

Evenimentul va avea loc în data de 30 aprilie, începând cu ora 18:00, la Secția de Istorie a muzeului, din Cetatea Medievală Târgu Mureș.

„Ne așteptăm ca acest ghidaj special să ne ofere o perspectivă unică asupra lucrărilor expuse în cadrul expoziției temporare intitulată <<Oratio, Studio Et Collectio. 400 de ani de existență a colegiilor reformate din Transilvania>>, organizată de Secției de Istorie a Muzeului Județean Mureș”, au transmis organizatorii evenimentului.

Prețul unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa de la recepția muzeului din Cetatea Medievală din Târgu Mureș, în limita a 50 de locuri disponibile.

Notabil este faptul că evenimentul se va derula în limba maghiară.

M.R.

Sursa foto: Muzeul Județean Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE