82 de programe de studii universitare, la UMFST ”George Emil Palade” Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

82 de programe de studii universitare, la UMFST ”George Emil Palade”

Procesul educațional de la nivelul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” Târgu Mureș se desfășoară în raport cu misiunea și obiectivele propuse, în cadrul unui sistem dinamic, pentru 82 programe de studii universitare de licență și masterat, din care 45 sunt de licență, respectiv 37 de masterat.
Dintre acestea, 78 de programe de studii universitare sunt la forma de învățământ cu frecvență, unul la forma de învățământ cu frecvență redusă și trei la forma de învățământ la distanță.
”Programele de studii de licență și masterat aflate în oferta educațională sunt proiectate și documentate în concordanță cu cerințele Cadrului Național al Calificărilor, ale Registrului Național al Calificărilor din Învățământul Superior și ale Standardelor specifice domeniului de licență și masterat elaborate de ARACIS. Procesul educațional din universitate se organizează pe 23 domenii de studii universitare licență și 17 domenii de studii universitare de masterat”, se menționează în Raportul Anual al Rectorului privind starea UMFST ”George Emil palade” din Târgu Mureș pe anul 2023, document prezentat, recent, de către rectorul instituției, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE