Vernisajul expoziției „Ce mai putem înnădi?“, la Camera K’arte Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Vernisajul expoziției „Ce mai putem înnădi?“, la Camera K’arte

Sâmbătă, 6 aprilie, Asociația Camera K’arte a susținut prima expoziție de artă a cuplului romano-austriac format din Denisa Angheluță și Bruno Pisek, intitulată „Ce mai putem înnădi? “, alcătuită din poeme imprimate manual pe materiale textile, desene și colaje de diferite dimensiuni, un jurnal de călătorie și o carte de artist, redate pe materiale de expresie excentrice, cum este cartonul, pânza de in, hârtia reciclată, lipiciul din miere și făină, ceea ce atestă o anumită ingeniozitate artistică și un dezvoltat simț al improvizației.

„Expoziția duo-ului Denisa Angheluță & Bruno Pisek de la Camera K’ARTE este, parțial, rezultatul unei documentări de teren realizate de artiști în urma unei călătorii efectuate în România. Se întâmpla anul trecut și tot atunci ne-am și intersectat prima dată unii cu ceilalți. Nouă ne-a plăcut grija și delicatețea cu care călătoria lor lăsa urme în jurnale, desene și poeme și am știut imediat că trebuie să găzduim acest proiect – prima lor expoziție din România”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi Eliodor Moldovan, reprezentantul Asociației Camera K’arte și organizatorul evenimentului.

Proiectul a fost susținut de Forumul Cultural Artistic București, motiv pentru care la vernisajul expoziției a luat parte și Leopold Unger, directorul Forumului Cultural Austriac București. „O bijuterie de expoziție într-o bucurie de loc! Poemele şi creațiile vizuale atât de pline de sens şi însemnătate din „Ce mai putem înnădi?” de Denisa Angheluță şi Bruno Pisek vă aşteaptă la Camera Asociatia K’arte din centrul Târgu Mureşului (lângă Palatul Culturii)”, a fost mesajul reprezentanților Forumului Cultural Austriac, postat pe pagina de Facebook a instituției.

Joi, 11 aprilie, începând cu ora 18:00, Asociația Camera K’arte va organiza o seară de lectură în cadrul căreia vor fi lecturate materialele artistice a celor doi poeți inspirați și talentați, la care sunt invitați toți pașionații de texte lirice.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE