Castelul Rhédey din Sângeorgiu de Pădure, redeschis pentru vizitare Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 189 Vizualizări

Castelul Rhédey din Sângeorgiu de Pădure, redeschis pentru vizitare

Reprezentanții Asociația Visit Mureș au anunțat, pe pagina de Facebook a asociației, faptul că Castelul Rhédey din Sângeorgiu de Pădure este redeschis pentru vizitare, iar vizitele au loc doar în grupuri organizate, cu ghidaj local.

Programul de vizită este de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-15:00, iar pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta reprezentanții castelului la următoarea adresă de e-mail: rhedeyklaudia@gmai.com.

„Dacă tot vizitați castelul, nu ratați ocazia să vă răsfățați cu renumitul <<cremeș de Sângeorgiu>>. Acest gust tradițional și unic este opera lui Téglás Albert, cofetar din Sângeorgiu de Pădure, recunoscut la nivel internațional, acesta având renumele de ”rege al cremeșului”. Familia Albert s-a mutat la Sângeorgiu de Pădure în 1960, iar timp de aproape o jumătate de secol au preparat specialitatea familiei, cremeșul franțuzesc, a cărei poveste continuă și azi, la laboratorul de cofetărie din localitate”, au mai transmis reprezentanții Asociației Visit Mureș.

M.R.

Sursa foto: Asociația Visit Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE