Investiție de 1,5 milioane de euro la UAT Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1043 Vizualizări

Investiție de 1,5 milioane de euro la UAT Târgu Mureș

Conducerea Universității de Arte (UAT) Târgu Mureș a demarat, în data de 10 aprilie 2024, o licitație estimată la valoarea de 7.722.710 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro), fără TVA, pentru digitalizarea UAT Târgu Mureș prin dotarea departamentelor cu echipamente foto, video, IT și softuri în cadrul proiectului “UAT’s Digital? – Digitalizarea Universității de Arte din Târgu Mureș pentru trecerea la învățământul online și pregătirea studenților în ocupații emergente din industriile creative”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit informațiilor prezentate în Caietul de sarcini al licitației, UAT Târgu Mureș pregăteşte, la nivelul ciclurilor de licenţă şi masterat, specialişti în artele spectacolului, actori de teatru dramatic şi de teatru de animaţie, regizori de teatru, teatrologi, profesori de muzică şi scenografi, în limbile română şi maghiară.
”Universitatea de Arte este instituţie organizatoare de doctorat, asigurând pregătirea ştiinţifică universitară superioară în domeniul teatrului. Totodată, Universitatea este o instituţie de spectacole cu o sală de teatru dramatic şi o sală de teatru de animaţie, în construcţie, cu stagiuni teatrale desfăşurate în condiţii artistice şi organizatorice profesioniste”, se menționează în documentul aprobat de către prof. univ. dr. habil. Sorin Ion Crișan, rectorul UAT Târgu Mureș.
În același document se mai menționează că UAT Târgu Mureș ”a început pregătirea pentru trecerea la învățământul digital prin realizarea Strategiei de digitalizare” pentru perioada 2022-2029 și aplicarea acesteia ”începe prin solicitarea de fonduri din PNRR.”
Termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 15 mai 2024, iar durata contractului va fi de 90 de zile.
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE