Programul Național ”Masă sănătoasă” finanțat în Acățari Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Programul Național ”Masă sănătoasă” finanțat în Acățari

Conducerea Primăriei Comunei Acățari a demarat, în data de 10 aprilie 2024, o licitație estimată la valoarea de 742.710 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Suport alimentar la nivelul sistemului național de învățământ preuniversitar prin Programul Național ”Masă sănătoasă” din comuna Acățari, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit Caietului de sarcini al licitației, obiectul contractului de achiziție publică îl constituie furnizarea, respectiv pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a hranei pentru elevii Școlii Gimnaziale din Acățari și la școlile și grădinițele aflate în coordonarea acesteia, sub forma unui pachet alimentar, cu data începerii prevăzută în contract.
Valoarea maximă a unui pachet alimentar va fi de 15 lei, inclusiv TVA, iar numărul estimat de beneficiari este următorul: 497 de elevi în anul școlar 2023-2024, echivalent a 16.401 de pachete pe perioada mai-iunie 2024, respectiv 543 de elevi în anul școlar 2024-2025, echivalent a 38.010 de pachete pe perioada septembrie-decembrie 2024.
”Dreptul de a beneficia de pachet alimentar pe perioada cursurilor, conform structurii anului școlar, îl au: elevii/ preșcolarii prezenți la activitățile didactice pe perioada cursurilor, conform structurii anului școlar; elevii/ preșcolarii primesc suport alimentar și în situația suspendării cursurilor cu prezență fizică, conform prevederilor articolului 9, alineatul 4, din regulamentul-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4.183/2022; elevii/ preșcolarii care au acces limitat la tehnologie și care își desfășoară activitatea de învățământ prin mijloace alternative, altele decât tehnologia și internetul, în cadrul scenariilor de organizare și desfășurare a cursurilor prevăzute de legislația în vigoare”, se menționează în documentul aprobat de către Osváth Csaba (foto), primarul comunei Acățari.
Structura școlilor și grădinițelor aflate în coordonarea Școlii Gimnaziale Acățari este următoarea: Școala Gimnazială din satul Acățari nr. 110, Școala Gimnazială și Grădinița din satul Acățari nr. 200/F, Școala Gimnazială și Grădinița din satul Corbești nr. 19, Școala Gimnazială și Grădinița din satul Găiești nr. 69, Grădinița din satul Roteni nr. 88, Școala Gimnazială din satul Roteni nr. 93 și Școala Gimnazială și Grădinița din satul Văleni nr. 101.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 22 aprilie 2024.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE