Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Jurnal de astre 2

Balanţă
Puteti avea o mare reusita cu prilejul unei scurte calatorii in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de afaceri.
*Scorpion
Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori, dar schimbarile va sunt benefice. Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va ajuta cu sfaturi la demararea unei activitati profitabile.
*Săgetător
In cursul diminetii, veti primi o suma de bani care invioreaza bugetul familiei. S-ar putea sa intrati in posesia unei mosteniri sau sa primiti un credit pe care l-ati solicitat cu putin timp in urma.
*Capricorn
Se pare ca intampinati dificultati financiare, insa le depasiti fara mari probleme. Creativitatea si originalitatea de care dispuneti va aduc un succes neasteptat in societate.
*Vărsător
Aveti ocazia sa rezolvati o problema de natura sentimentala. In cursul diminetii, un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a demarat-o cu putin timp in urma.
*Peşti
Veti avea o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar veti fi in forma excelenta si reusiti sa faceti fata. Situatia financiara nu este prea buna, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Este o situatie trecatoare.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE