Decizie şoc luată de conducerea ASA Sport
  • admin
  • 3 comentarii
  • 131 Vizualizări

Decizie şoc luată de conducerea ASA

222Conducerea vicecampioanei României la fotbal, ASA Târgu-Mureş, i-a reziliat contractul antrenorului principal Petre Grigoraş după ce acesta nu a câştigat niciun punct în cele două partide în care s-a aflat la cârma echipei, ambele pierdute cu acelaşi scor, 0-1, cu Pandurii Târgu Jiu acasă şi cu CFR Cluj în deplasare.

Anunţul a fost făcut luni, 22 februarie, la o zi după eşecul de la Cluj Napoca, în urma căruia ASA a ieşit din zona play-off-ului, cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat. „Consiliul de administrație al clubului ASA Târgu-Mureș și antrenorul principal Petre Grigoraș au decis, în această după-amiază, rezilierea de comun acord a contractului. De pregătirea formației, pentru partida de sâmbătă cu FC Botoșani, se va ocupa Fekete Carol, în calitate de antrenor interimar, ajutat de către preparatorul fizic, Ciprian Prună, nepunându-se în discuție aducerea unui nou antrenor în această săptămână. Clubul ASA Târgu-Mureș le mulțumește domnilor Petre Grigoraș și Marian Dinu pentru munca depusă la formație și le dorește mult succes”, se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul clubului, www.asatargumures.ro.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pentru d-l BUDIAN??!!D-ta cu cat l-ai plati pe MUTU-dupa cele 2 jocuri??Daca ai platesti-nu ar trebui sa vezi si rezultatul muncii??Cazarea de la CUPOLA +papica gratis-de la CASA de OASPETI-e prea mult…!!!MARA-cand pleaca!!???

  • primarul si viceprimarul ,hotii orasului, va trage teapa si lui mutu si antrenorilor echipei de fotbal va amagesc, niste gunoaie

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE