Ce aduce primăvara pe piața auto din Mureș Editorial
  • admin
  • 1 comentarii
  • 357 Vizualizări

Ce aduce primăvara pe piața auto din Mureș

fmsCea mai importantă mișcare de pe piața auto din județ este, cu siguranță, deschiderea noii locații BMV din Corunca. Cu Illie Năstare și Hagi în frunte la deschiderea noului showroom, inaugurat joia trecută, Automobile Bavaria Group vine să le ofere mureșenilor produse și servicii de care era nevoie într-un județ în care marca BMV se bucură de multă simpatie. Accentul pus pe autoturismele rulate, dar cu garanție pote fi un atu important pentru nou casă BMW din Mureș. Iar aici Automobile Bavaria Group a insitat și pe oferte de service interesante.

Cu optimism încep anul și cei de la Mondo Trade. Tiberiu Cristian și echipa știu că noutățile de la Hyundai, o marcă ce a adus nivelul tehnologic al mașinilor sale la nivelul oricărui concurent, pot atrage atenția pasionaților de mașini bune cu prețuri accesibile. Noul Tucson, prezentat în acest ziar este unul dintre exemple în sensul celor spuse mai sus.  Noutățile Mondo Trade  nu se rezumă doar la marca Hyundai, cunoscuta firmă mureșeană având oferte de ultimă oră și pentru iubitorii de Citroen și Peugeot, inclusiv la divizia autoutilitare. Iar când vorbim despre Mondo Trade, obligatoriu trebuie să amintim divizia de lubrifianți auto a firmei mureșene, un service important și centrul de vânzare și schimburi anvelope.

O altă marcă  cu potențial, dar cu o prezență discretă în piață locală, din punct de vedere al promovării este Skoda. Experiența companiei Materom, care a preluat anul trecut activitatea firmei Ingricop își poate spune cuvântul în gestionarea destinului mărcii Skoda în județ, dar în acest domeniu este nevoie și de multă vizibilitate.

Apropo de Materom, un alt eveniment al primăverii este ceea ce compania mureșeană a numir  Zilele Clientului Materom, la mijlocul lunii aprilie.

Dintre mărcile importante ar mai fi de amintit Mercedes, care, indiferent de evoluția pieței, are de partea sa publicul fidel calității brandului german. Așteptăm să vedem cu ce noutăți vor veni cei de la Aliat Auto în 2016.

Poate, în final, e de amintit marca Toyota, care de asemenea, se bucură de apreciere în rândul conducătorilor auto și de la care așteptăm o prezentă mai vie în peisajul de profil al județului.

Era să uităm! Ford are un nou proprietar în județul Mureș. Despre acest subiect vom vorbi pe larg în curând…

 

Florin Marcel SANDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE