Două titluri, cinci medalii pentru dansatorii Dance Art Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Două titluri, cinci medalii pentru dansatorii Dance Art

Dansatorii sportivi ai clubului Dance ART & CSș Târgu-Mureș au obținut două titluri de campioni naționali și trei de vicecampioni naționali în cadrul Campionatelor Naționale pe Clase 2016, disputate la sfârșitul săptămânii la Sibiu. Pentru aceste succese a lucrat echipa de antrenori alcătuită din soții Somodi Marton Janos și Katalin, Fodor Norbert-Csanad, Réka Vaszi, Paul Moldovan, Cristina Tătar, Ionuț Varodi.

Cele două locuri pe cea mai înaltă treaptă a podiumului le-au obținut perechile Adrian IonașcuIlinca Târnăvean (foto), clasată pe locul 1 la clasa B a secțiunii Latino 16-18 ani și András DélczegIldiko Condurache, la clasa E seniori Standard.

Două titluri de vicecampioni a revenit perechii Andrei Tudose (Dance studio Iași) – Andreea Ienciu (Dance Art-CSȘ), clasată pe locul 2 la clasa B la secțiunile Latino și Standard, iar al treilea loc 2 a fost ocupat la clasa E 14-15 ani de perechea Szilárd MihályIringó Puskás.

Competiția a fost una de un nivel ridicat, lucru care dovedește încă o dată că dansul sportiv românesc își continuă ascensiunea, dovadă fiind rezultatele deosebite obținute în ultimii ani. Ținând cont de acest aspect, felicitări merită și sportivii mureșeni care s-au calificat în semifinale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE