ASA, un partener de antrenament pe terenul lui Dinamo FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

ASA, un partener de antrenament pe terenul lui Dinamo

În partida din cadrul etapei a XX-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a fost învinsă sâmbătă seara în deplasare cu 1-0 de către Dinamo București. Unicul gol al partidei l-a reușit în minutul 22 slovacul Adam Nemec. Bucureștenii au dominat partida în fața unei echipe care a constituit mai degrabă un partener de antrenament, îndeosebi în prima repriză, în care s-a înscris și unicul gol al întâlnirii. A fost și singura fază periculoasă la poartă, venită dintr-o centrare a mureșeanului Hanca, ajunsă la Nemec, care a reluat cu capul din careul mic de lângă Dobrosavlevic, care n-a reușit să sară. Înainte și după gol, bucureștenii au mai trimis câteva șuturi spre poarta lui Mingote, imprecise însă, în timp ce ASA n-a contat practic în atac.

Animație doar spre final

Repriza secundă s-a derulat în aceeași notă de dominare a gazdelor, cu mureșenii parcă mai incisivi, dar cu puține faze în care s-au apropiat de poartă. Vlad Morar a avut o incursiune pe stânga, dar forța șutului nu a creat probleme. Dinamo risca totuși o sclipire a mureșenilor spre final și au încercat desprinderea. Au avut această șansă în minutul 84, în care au ratat un penalty, la o pătrundere a lui Nistor, fiind agățat de Deaconu. Tot Nistor a executat, dar Mingote a respins. Jocul s-a animat, Dinamo a avut și a avut o bară două minute mai târziu, prin Rotariu, iar ASA a trecut pe lângă egalare prin Deaconu, Cordoș și o lovitură de cap a lui Dobrosavlevici, la care acesta a fost doborât în fața porții. La ultima fază jocului, Gabi Matei a fost eliminat pentru al doilea galben, ASA a părăsit învinsă jocul și rămâne pe locul 13, penultimul, cu 9 puncte. Formația mureșeană mai susține în acest an trei jocuri, unul în deplasare și două pe teren propriu. Următorul este cel cu FC Voluntari, din „optimile” Cupei României, programat pe terenul grupării ilfovene, miercuri, 14 decembrie, ora 17.30, după care vor întâlni pe Trans Sil Pandurii Târgu-Jiu, în campionat, și ACS Poli Timișoara, în turul semifinalei Cupei Ligii, partide programate în 18 și 21 decembrie.

ASA a evoluat cu formația: Mingote- G. Matei, Dobrosavlevici, Cordoș, Mendy, G. Mureșan, Candrea (57 Deaconu), Zicu, Iacobovici (90+1 C. Rus), Morar, Kuku (87 Petriș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE