Soliști de muzică populară din întreaga țară prezenți la Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1352 Vizualizări

Soliști de muzică populară din întreaga țară prezenți la Târgu-Mureș

Asociația culturală Mureșul Superior a reunit, recent, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu-Mureș, soliști din toată țara veniți la Târgu-Mureș cu dorința de a demonstra unitatea în diversitate a folclorului, prin intermediul spectacolului ”Din Ardeal în toată țara”. Spectacolul a reușit să umple sala cu târgumureșeni care au demonstrat încă odată că îndrăgesc folclorul autentic și interpreții de valoare ai cântecului românesc.

Pe scenă au fost prezenți interpreți precum Ana Ilca Mureșan, Gheorghița Nicolae, Dan Doboș, Nicoleta Voica, Dorina Oprea, Leontina Popa, Ciprian și Mihaela Istrate, Roxana Reche și Alexandru Pal, Ioan Cristian Țăran, Suzana și Daciana Vlad, Adina Nistor, Ansamblul Artistic Mureșul, dirijor Zoli Bambo, coregraf Florin Cerghedi.

Spectacolul organizat de Ioan Cristian Țăran cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureș a însemnat o întâlnire de suflet, în inima Ardealului, a multor nume cunoscute ale muzicii populare, din Banat până în Moldova.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE