Nadeş:  Măsuri de prevenţie şi protecţie socială în preajma Sărbătorilor Pascale Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Nadeş: Măsuri de prevenţie şi protecţie socială în preajma Sărbătorilor Pascale

Primăria comunei Nadeş a venit în sprijinul populaţiei afectată de criza provocată de pandemia Covid-19 prin măsuri concrete de prevenţie sanitară şi protecţie socială. În comuna Nadeş au existat 34 de persoane venite din străinătate aflate în izolare dintre care 30 au beneficiat de un meniu cu 3 mese pe zi acordat de autorităţi. Persoanelor din grupurile vulnerabile, cei vârstnici şi cu probleme de sănătate, li s-a facilitat accesul la magazinele alimentare şi la serviciile sanitare şi sociale.  „Suntem alături de locuitorii comunei greu încercaţi în această perioadă, vrem să îi sprijinim în măsura posibilităţilor noastre şi a prevederilor legale. I-am informat  că este foarte important ca în această perioadă să respectăm cu toţii regulile impuse de Guvern. Mă bucur că locuitorii comunei noastre au înţeles importanţa prevenţiei şi sper că nu vom avea nici un caz de îmbolnăvire.”, a declarat primarul Ivan Erhardt Laszlo.

Pe partea de sănătate publică autorităţile locale împreună cu personalul medical din comună au luat măsuri de prevenţie.   „În urmă cu 2 săptămâni am făcut dezinfectarea şcolilor, dispensarelor şi a sediului Primărie comunei pentru a se putea desfăşura în siguranţă activitatea. În perioada dinaintea paştelui ortodox facem dezinfectare şi pe spaţiul public al comunei, pe străzi şi aleile pietonale. Dorim prin aceste măsuri să asigurăm un mediu sigur pentru locuitorii comunei, să limităm cât se poate orice risc de îmbolnăvire”, a mai precizat primarul din Nadeş.

Mesaj de Sărbători: linişte şi bucurii în sânul familiilor noastre

„Sărbătorile Pascale sunt un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi. Chiar dacă situaţia actuală este una mai dificilă faţă de trecut, cred că vom putea să ne bucurăm în linişte şi pace de aceste momente speciale în sânul familiei. Lumina vine mai ales din sufletul şi gândul bun al fiecăruia şi din rugăciune sinceră. Vă doresc tuturor sărbători cât mai fericite şi îmbelşugate! Hristos a Înviat!”

Ivan Erhardt Laszlo, primarul comunei Nadeş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE