ULTIMA ORĂ! Pacienți COVID-19 din Brașov transferați în Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2558 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Pacienți COVID-19 din Brașov transferați în Mureș!

Spitalul Clinic Județean Mureș vine în sprijinul județului Brașov și preia 9 pacienți confirmați COVID-19, a anunțat duminică, 21 iunie, conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș.

Astfel, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Brașov, Spitalul Clinic Județean Mureș a preluat în această după amiază 4 pacienți COVID-19, urmând ca în cursul acestei seri să mai interneze încă 5 pacienți.

”Am fost solicitați de către DSP Brașov, prin DSP Mureș, să preluăm pacienți de la Brașov, având în vedere contextul epidemiologic și creșterea alarmantă a numărului pacienților pozitivi din județul Brașov. Noi, ca spital, suntem pregătiți încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID la Spitalul Clinic Județean Mureș. În acest moment, mai sunt internați 41 de bolnavi COVID pozitivi. Structura noastră și toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID pozitiv cât și bolnavii non-COVID”, a declarat dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE