Incendiu într-un bloc din Târnăveni, aproape de miezul nopții! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 653 Vizualizări

Incendiu într-un bloc din Târnăveni, aproape de miezul nopții!

Un incendiu s-a produs ieri seară într-un bloc situat pe Strada Armatei, din Târnăveni.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” Mureș a fost solicitat prin numărul unic de urgență 112, în jurul orei 23:10. La locul incendiului s-au deplasat pompierii militari de la Secția Târnăveni a ISU Mureș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de descarcerare. Ajunși pe Strada Armatei, după executarea recunoașterii zonei incendiate, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs într-un apartament situat la nivelul II a unui bloc cu patru etaje.

Flăcările ardeau mocnit, cu degajări mari de fum. Din cauza fumului dens, a fost necesară evacuarea persoanelor din întreaga scară a blocului. Echipajele de pompieri au intervenit în cel mai scurt timp posibil pentru a localiza și lichida incendiul, concomitent efectuându-se și ventilarea scării de bloc.

Nu au existat victime. După circa o jumătate de oră, toți locatarii evacuați s-au putut întoarce în apartamente. În opinia pompierilor militari prezenți la locul incidentului, sursa probabilă a incendiului a constituit-o efectul termic al curentului electric, determinat de utilizarea unor aparate electrice cu defecțiuni.

Sursa: ISU Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE