Președintele și vicepreședintele BEJ Mureș, desemnați prin tragere la sorți Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1439 Vizualizări

Președintele și vicepreședintele BEJ Mureș, desemnați prin tragere la sorți

Sediul Tribunalului Mureș a găzduit vineri, 7 august, desemnarea prin tragere la sorți, de către președintele instituției, judecător Veronica Szasz, a președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora.

Tragerea la sorți a fost organizată în baza articolului 26, alineat 5, din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților publice locale și face parte din calendarul de organizare a alegerilor locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020.

Potrivit unei informări a Tribunalului Mureș, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BEJ) Mureș au fost desemnați: judecător Sebastian Voinea – președinte și judecător Mariana Făgărășan – vicepreședinte, iar la Biroul Electoral de Circumscripție municipal nr. 1 Târgu Mureș au fost desemnați: procuror Ciprian Gherasim – președinte și procuror Maria Mariș – locțiitor.

”Desemnarea președinților birourilor electorale de circumscripție din județul Mureș, respectiv a locțiitorilor acestora, a fost cuprinsă în procesul-verbal care reprezintă actul de învestitură în funcție”, a precizat judecător Veronica Szasz, președintele Tribunalului Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE