Fonduri pentru două centrale termice la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Fonduri pentru două centrale termice la Luduș

La rectificarea bugetară din ziua de 15 decembrie 2020 fondul de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale s-a majorat cu suma de 240.000 de lei. Având în vedere acestă majorare, Executivul Primăriei orașului Luduș a propus și Legislativul local a aprobat ca suma să fie repartizată în funcție de necesitățile momentului.

Printr-o solicitare adresată Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” (BFCRU), Marius Dudilă, administratorul public al orașului Luduș a propus alocarea sumei de 40.000 de lei, cu TVA inclus, pentru achiziționarea și montarea unor centrale termice în blocurile ANL  situate pe strada Zăvoiului, blocurile 13 și 17.

„Având în vedere defecțiunile apărute la centralele termice de la Blocurile ANL numărul 13 și 17, este necesară înlocuirea acestora cu alte centrale noi. Alocarea este necesară pentru trimestrul al IV-lea”, a precizat Marius Dudilă.

În cadrul aceleași rectificări bugetare s-a alocat suma de 27.000 de lei pentru plata comisionului de acordare a împrumutului contractat la EXIM Bank; 150.000 de lei Subcapitolul „Străzi” pentru efectuarea unor reparații curente; 24.000 de lei la Subcapitolul „Salubritate” pentru „Apă, canal, salubritate”.

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local au avizat favorabil proiectul de hotărâre din 15 decembrie 2020 privind rectificarea bugetului local. Consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre propus.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE