Trio GYM își deschide oficial porțile la Ibănești Ibanesti
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

Trio GYM își deschide oficial porțile la Ibănești

Centrul de fitness Trio GYM din Ibănești,  situat la intrarea în comună pe dreapta cum vi de la Reghin,  va fi deschis oficial luni, 19 iulie, informează reprezentanții Primăriei Ibănești (www.ibanesti.ro). Investiția este rodul viziunii și al unei munci de familie începută în urmă cu șase ani.

„Stăteam cu toții în cameră și mama (n.a. Elena Moldovan) ne-a întrebat ce vrem să facem. Ne-a cerut părerea despre ce să facem mai departe și, dacă e să construim ceva, să fie un lucru care ne place tututror și ne ține uniți, nu doar o afacere pe care să o continuăm din obligație sau respect pentru cei care ne-au predat-o. Să o facem cu suflet”, spune Paula Frandeș, citată de www.ibanesti.ro.

Inaugurat în urmă cu o săptămână, moment în care a fost sfințită și o troiță la intrare, Trio GYM pune în valoare pasiunea și experiența sportivă a celor care îl conduc. Paula a ales în urmă cu trei ani fitnessul și, sub îndrumarea lui Radu și Paula Crișan, s-a perfecționat pe această parte, inclusiv ca antrenor personal. Este și antrenor de grup certificat LES MILLES pe Body Pump, Body Combat și Body Balance. Carmen (25 de ani), Ionuț (21 de ani) și Paula (21 de ani) sunt cu toții pasionați de sport, pe care l-au studiat și practicat, în special dansul sportiv, la școala Mirona din Reghin. Prin urmare, alegerea lor a venit în mod firesc: un loc dedicat sportului, care să fie aici, acasă, pe Valea Gurghiului. Decizia lor a fost urmată de ani de muncă, de dedicare totală a părinților pentru acest proiect, de eforturi financiare, răbdare și greutăți. În același timp, au fost ani în care tinerii s-au maturizat, și-au găsit drumul în viață, dar nu au abandonat visul care s-a născut în acea zi. Proiectul lor se ghidează după trei elemente: minte, corp și, desigur, sufletul care îi leagă și îi unește strâns pe toți,

Persoanele care merg la Trio GYM au la dispoziție patru antrenori personali, o sală de fitness pentru grupe superioare de mușchi, o sală pentru grupe inferioare, o sală de gimnastică aerobică, exerciții cu stepper și zumba. Din luna septembrie, se va startul claselor de dans, inclusiv dans pentru copii. La capitolul echipamente: aparate pentru toate grupele musculare, pentru exerciții cardio (bicicletă, bandă) și aerobic. De asemenea, centrul are și o sală festivă, dedicată evenimentelor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE