Gala Presei Mureșene 2021. A meritat să lucrez în radio pentru a ajuta oameni Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 220 Vizualizări

Gala Presei Mureșene 2021. A meritat să lucrez în radio pentru a ajuta oameni

Lucrez în radio din ‘95 când împreună cu Boroș Olimp, Cristian Teodorescu am fot cooptați la Radio Uniplus. Evident, după ce am prins gustul ,,microfonului” și sentimentul andrenalinei de a intra live.

Profesional mi-am împlinit cariera din 2000 când s-a deschis Radio GaGa unde m-am axat pe trezirea populației maghiare printr-un matinal oarecum autohton.

Fiind emisiune în direct, teoretic nimic nu e 100% garantat și deseori mă joc pe gheață relativ subțire, ceea ce îmi oferă satisfacția că 21 de ani de GaGa nu au fost degeaba. Eu fiind la redacția muzicală, nu am tangență directă cu știrile deși aud – văd și percep ce se întâmplă. Nu am fost atras de politică și mă bucur de asta (sper să nici nu fiu).

De-a lungul carierei mele din radio am făcut câteva gesturi care mai degrabă țin de jurnalism decât de muzică și culmea asta m-a făcut (fără să vreau și fără se realizez atunci) să fiu cel mai mândru de ce am făcut sau pot face.

Și anume, când în urmă cu câțiva ani (luna noiembrie) o familie cu 2 copii au rămas facă casă din cauza unui horn neadecvat. Am inițiat o strângere de bani și materiale de construcție la care ulterior m-am alăturat și eu prin emisiunea pe care o conduc și am făcut imposibilul. În practic o lună, familia din Ernei a avut o casă nouă (mult mai bună față de ce aveau înainte de foc). Tot așa, o fată de 15 ani a avut nevoie de niște operații foarte costistoare, pentru care părinții au vândut tot, fată care și acum trăiește și din când în când vine în studio să ne mulțumească pentru o nouă șansă la viață.

Mai sunt și alte cazuri de acest gen dar nu aș dori să se interpreze greșit. Am scos aceste campanii în evidență pentru a încerca să explic când am crezut cel mai tare că da, a meritat să lucrez în radio.

GaGa tocmai s-a vândut, nu știu ce și cum va fi. Sunt singurul care mai este în radio din generația Uniplus și nu știu de ce am sentimentul că zilele mele în radio sunt numărate.

KAKASI Mihály, realizator matinal, Radio GaGa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE