Zeci de posturi vacante la Spitalul de Urgență Sanatate
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 14211 Vizualizări

Zeci de posturi vacante la Spitalul de Urgență

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș anunță scoaterea la concurs a 73 de posturi vacante după cum urmează: 13 posturi de asistent medical generalist, un post de moasă, cinci posturi de asistent medical de laborator, două posturi de asistent de balneofiziokinetoterapie, două posturi de fiziokinetoterapeut, 26 posturi de infirmier, cinci posturi de brancardier, 15 posturi de îngrijitoare de curățenie, patru posturi de registrator medical.

Potrivit paginii web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, https://www.spitalmures.ro, actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituției organizatoare din Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu numărul 50, etajul 1, Biroul Organizare-Serviciul resurse umane în perioada 03. ianuarie – 14 ianuarie 2022, de luni până vineri între orele 14:30 și 15:30.

Informații suplimentare despre condițiile de participare, documentele dosarului de concurs, probele precum și calendarul de desfășurare al concursului pot fi consultate pe site-ul https://www.spitalmures.ro, la numărul de telefon 0265212111 sau la avizierul instituției.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE