NUNTA ANULUI în județul Mureș, cu Florin și Sabina Săliștean! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 18463 Vizualizări

NUNTA ANULUI în județul Mureș, cu Florin și Sabina Săliștean!

Cunoscutul și totodată îndrăgitul maestru de ceremonii mureșean Florin Săliștean și aleasa inimii sale, Sabina, vor fi duminică, 1 mai, protagoniștii unei mult așteptate nunți care se anunță a fi ca-n povești.

Starea civilă în 2020, nunta în 2022 (că așa-i în pandemie)

Frumosul cuplu a spus ”Da” în luna iulie 2020, cu prilejul unei ceremonii organizată în aer liber, în incinta Cetății Medievale din Târgu Mureș. Din cauza pandemiei de COVID-19 care a panicat lumea în acele momente, cununia civilă nu a fost urmată în aceeași zi și de nuntă. Din fericire, la aproape doi ani de atunci, autoritățile au ridicat restricțiile și au dat ”undă verde” la petreceri, și implicit la nunți, astfel că Florin (considerat la vremea respectivă drept unul dintre cei mai râvniți burlaci ai județului Mureș) și Sabina vor putea avea parte și de binemeritata nuntă.

Petrecerea va fi organizată în Salonul Royal din incinta Hotelului Imperial Inn din Târgu Mureș, iar alături de miri vor fi două perechi de nași: familiile Pajint Tihy și Moni, respectiv Bălăianu Mircea și Adriana.

Patru MC și numeroși artiști de top

Potrivit informațiilor deținute de Zi de Zi, nunta va avea nu mai puțin de patru maeștri de ceremonii: Florin Câmpean, Mircea Socol, Florin Lazăr și Ovidiu Tătar.

Foarte atenți la detalii astfel încât toți nuntașii să se simtă excelent, din toate punctele de vedere, Florin și Sabina vor avea alături și o pleiadă de artiști de top ai județului Mureș și chiar ai României: Aurel Tămaș & Băndașii de la Cluj, Georgiana Lobonț, Angela Rusu, Jakab Csaba, Radu Rad, Dorinel și Costel Cutiuță, DJ Sergiu Velche, DJ Alex Vega, Maria Butilă, Ionela Moruțan, Livia Șorlea, Doru Pop, Adriana Sita, Ioana Chiorean și Bianca Tătar.

Party cu 600 de invitați

De pe lista celor aproximativ 600 de invitați care se vor bucura alături de Florin și Sabina Săliștean îi amintim pe Eugen Crișan – fost viceprimar, frații Mircea și David Todoran – proprietarii Mirdatod Ibănești, Cristian Țucă – doctor veterinar și fost subprefect de Mureș, Andrei Jean Adrian – fost prefect de Harghita, Ștefan Călin și Reffo Giovanni – antreprenori din domeniul zootehniei, Radu Pescar – antreprenor, precum și prieteni dragi din industria HoReCa: Anca Pescar, Sandu Mureșan, Neluțu Fărcaș, Petrișor și Smaranda Ghiurcă, Costi și Mihaela Negrea și Sorin Miclea.

Bucate alese, surprize culinare…

În ceea ce privește meniul, sursele demne de încredere ale cotidianului Zi de Zi au dezvăluit că pe mesele nuntașilor se vor afla numai bucate și licori de calitate. De exemplu, la felul principal mesenii vor putea alege dintre Piept de Curcan Imperial, Mușchiuleț de Porc în Crustă de Ierburi Aromate, Sos Alb cu Piper Roșu, Cartofi Duchesse cu Păstârnac, Fasole Verde Păstăi cu Baby Carrots și Salată Proaspătă de Roșii, Castraveți și Ceapă Verde.

Nu dezvăluim acum tot meniul, însă mai amintim faptul că în afară de Candy & Fruit Bar nuntașii vor fi invitați să deguste produse Mirdatod de la Bar Brânzeturi de Ibănești. Surpriza culinară a serii va fi vițelul la proțap. Și nu orice fel de vițel, ci rasa Blue Belgian, recunoscută ca fiind o rasă aleasă de vită, cu un conținut redus de grăsime.

O altă surpriză deconspirată de Zi de Zi: Tortul Mirilor va fi prezentat la începutul nunții și nu seara, cum se face în mod uzual, astfel încât programul artistic să aibă continuitate.

Practic, pe ringul de dans va fi o mega petrecere aproape fără pauză!

Un trio elegant… la Dansul Miresei

Aceleași surse ne-au mai dezvăluit că mireasa va purta o rochie realizată de designerul mureșean Luminița Balazs, iar mirele va începe nunta cu un costum marca Pasha, care va fi înlocuit pe parcurs cu o ținută Viggo.

Și asta nu e tot! Fericitul cuplu are deja un copil, o mândrie de băiețel, Vladimir, în vârstă de un an și jumătate, care la Dansul Mirilor își va etala calitățile de șofer… într-o minimașină cu telecomandă.

Va fi, suntem siguri, nunta anului 2022 la Târgu Mureș!

Încă o dată, ”Casă de piatră” și multă fericire împreună, până la ”Nunta de Aur” cel puțin, Florin și Sabina Săliștean!

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE