Vești cât se poate de bune pentru Centura Ocolitoare a Municipiului Reghin Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 948 Vizualizări

Vești cât se poate de bune pentru Centura Ocolitoare a Municipiului Reghin

Printre proiectele de acte normative aprobate în cadrul  ședinței Guvernului României de astăzi, 7 septembrie 2022, se află și cel privind centrura ocolitoare a Municipiului Reghin. Printre primii care au salutat acest demers se numără și primarul Márk Endre care a postat un mesaj pe pagina personală de Facebool intitulat ”Cu un pas mai aproape de Centura Ocolitoare a Municipiului Reghin”.

„În ședința de guvern de astăzi s-au votat indicatorii tehnici și economici pentru Centura Ocolitoare a Reghinului. Investiția va fi finanțată din fonduri UE nerambursabile, prin POT (Programul Operațional Transporturt) și de la bugetul de stat prin Ministerul Transporturilor. CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) va fi responsabil de modul în care sunt utilizate fondurile”, a fost mesajul postat de primarul Márk Endre.

Proiectul aprobaat azi în ședința Guvernului a fost al 8-lea pe ordinea de zi-  PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN pentru reaprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenţi obiectivului de investiţii ,,Varianta de ocolire a Municipiului Reghin”, judeţul Mureş.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE