Broșurile despre admiterea în învățământul liceal, profesional, dual și special, distribuite Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Broșurile despre admiterea în învățământul liceal, profesional, dual și special, distribuite

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a anunțat joi, 11 mai, prin intermediul unui comunicat de presă, calendarul de distribuire a broșurilor care cuprind informații despre admiterea absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal, profesional, dual și special, pentru anul școlar 2023-2024.

Potrivit comunicatului publicat pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, broșurile vor fi distribuite de la depozitul de manuale al Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Prima zi de distribuire a acestora va fi vineri, 12 mai, între orele 11.30 -14.00, doar pentru unitățile de învățământ care își desfășoară activitatea în zona municipiului Târgu Mureș.

Distribuirea broșurilor de admitere pentru elevii claselor a VIII-a va continua luni, 15 mai, după următorul program: între orele 12.30 – 13.30 pentru școlile din zona municipiul Reghin, între orele 13.30 – 14.30 pentru școlile din zona orașelor Sovata și Miercurea Nirajului, între orele 14.30 – 15.30 pentru școlile din zona orașelor Luduș, Iernut, Sărmașu și din zona municipiului Târnăveni și între orele 15.30 – 16.30 pentru școlile din zona municipiului Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE