Musafirul nepoftit Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Musafirul nepoftit

3188_Florin-Marcel.gifTot felul de cazuri care ne ajung pe la urechi ne arată că vehemenţii cârcotaşi de prin partidele europene, ce nu ne iubesc deloc, au dreptate când arată cu degetul spre justiţia din România. Aproape săptămânal, dacă nu chiar mai des, auzim de un nou caz de judecată strâmbă, ori de nepunerea în aplicare a unor hotărâri ale justiţiei. Începând cu independenţa mai mult decât îndoielnică a celor puşi să facă dreptate şi continuând cu apatia autorităţilor care ar trebui să pună în faptă legile ori diferite hotărâri ale instanţelor, sistemul e cumplit de bolnav. Din cauza acestei boli, ca să concretizez, are de suferit şi unul dintre mureşenii care a ales să-şi deschidă o afacere cu echipament sportiv.
Luca Teodor, preşedintele clubului de futsal FC Transilvania, se judecă de aproape şase ani cu unul dintre marile cluburi ale fotbalului românesc, Universitatea Craiova. Omul, de bună credinţă, poate de prea multă bună credinţă uneori, a oferit marfă, conform unui contract, şi s-a ales doar cu…bezele. Are de partea lui hotărâri judecătoreşti, dar degeaba. Pe preşedinţii ce s-au perindat la conducerea grupării oltene i-a cam durut în şpiţ, ca să mă exprim în termeni fotbalistici, de banii pe care îi datorau şi de justiţie. S-au spălat pe
mâini aruncând pisica de la unul la altul, au schimbat numele clubului cum schimbă ţiganii caii şi au spus că nu e datoria lor.
Nu asta este grav, pentru că de la majoritatea şefilor de cluburi, cu atât mai mult de
la cei ai grupării craiovene, nu prea te poţi
aştepta la altceva, ci este anormal şi imoral ca ei să poată face asta fără nici o problemă, într-un stat care tocmai se pregăteşte să treacă pragul uşii spre Europa. Nepoftit musafir.
Florin Marcel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE