Test reuşit pentru handbaliste Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Test reuşit pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş a susţinut un prim joc de verificare în compania formaţiei CSŞ Mediaş. Scorul, mai puţin important, a fost 40-31, într-un joc în care s-au urmărit mai mult închegarea relaţiilor de joc şi integrarea noilor sosite în lot. A evoluat în premieră şi Cosmina Dancu de Oliveira, folosită pe ambele extreme. Aceasta s-a dovedit o jucătoare importantă în angrenajul echipei, reuşind să înscrie de opt ori.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • toti astia care comentati, mai bine v-ati mai duce pe la meciuri, ca ne facem de rusine cu tribunele goale. Inclusiv bahandbal, ai trecut doar pe acolo, cunosti echipa ? De unde…

  • Destepti mai sunteti astia care vanati greselile. Da, voi nu faceti, pt ca nu faceti nimic. Chiar am trecut pe acolo, Gore. Se vede cat umbli la meciuri, sper ca gasesti intrarea in sala. Antrenamentul ala chiar era antrenament, cu echipa din Medias, numai ca nu e obligatoriu sa aiba echipamentul oficial de joc, fiind un amical. Mai bine stai acasa si joaca-te pe calculator, se vede ca esti suporteru’ lu’ peste. Tot neprajit si necopt.

  • Cine a publicat poza, este varzaaaaaaaaaaaa, bse pricepe bine la oameni:)))dar mai ales la sport:))), nu are habar, de nimica:))))))

  • Foarte musculoase hanbalistele… Felicitari profesionistilor de la zi-de-zi ! Nu e usor sa surprinzi o faza de handbal feminin jucata de jucatori de bachet…masculin

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE