Telenovela “Soos Zoltan – independent” continuă Politic
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 199 Vizualizări

Telenovela “Soos Zoltan – independent” continuă

udmrPreşedintele UDMR Târgu-Mureş, Peti Andras, a afirmat sâmbătă, 27 februarie, la finalul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali de la Palatul Culturii, că poziţia oficială a organizaţiei pe care o reprezintă nu coincide cu anunţul făcut de Soos Zoltan, care declarase în urmă cu câteva zile că va candida independent pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş.

„El a declarat-o şi nu UDMR-ul”

“Teoretic, domnul Soos are o echipă de campanie distinctă”, a menţionat Peti Andras, care a mai spus că delegaţii la CRU nu au discutat despre situaţia candidatului pentru Primăria Târgu-Mureş. „Miercuri (24 februarie – n.r.), domnul Soos Zoltan a declarat că va candida independent, dar nu există în acest sens decizie încă. Astăzi (sâmbătă, 27 februarie – n.r.) nu s-a adoptat nicio decizie în privinţa candidaturii, pentru că despre alte lucruri s-a discutat”, a precizat liderul UDMR Târgu-Mureş. „El a declarat-o şi nu UDMR-ul sau un organ de decizie din cadrul UDMR-ului”, a adăugat Peti Andras.

„Forma juridică, finală, o vom decide în curând”

De asemenea, preşedintele „Lalelei” din Târgu-Mureş a făcut o scurtă recapitulare a declaraţiilor pe tema candidaturii lui Soos Zoltan şi a subliniat că poziţia oficială a organizaţiei pe care o conduce este aceeaşi cu cea exprimată la prealegerile de anul trecut. „Acum două săptămâni, domnul Soos împreună cu domnul Brassai, preşedintele organizaţiei judeţene, au declarat, tot în cadrul unei conferinţe de presă, că Soos va candida pe listele UDMR, adică sub sigla UDMR-ului şi după aceea, în aceeaşi zi după-masa au revenit cu o declaraţie că sunt şi alte posibilităţi de a candida şi acum miercuri, într-o altă conferinţă de presă, a declarat că va fi independent. Şirul evenimentelor acesta a fost”, a explicat Peti Andras. „În privinţa poziţie noastre, a UDMR Târgu-Mureş, nu s-a luat o decizie în acest sens prin ce modalitate, dar ceea ce este important, principiile enunţate la prealegerile de anul trecut în privinţa unui singur candidat din partea comunităţii maghiare pentru noi acest principiu rămâne valabil, rămânem consecvenţi, nu dorim să fie numai al nostru candidatul acesta, domnul Soos, candidatul care a avut cele mai multe voturi la prealegeri. Forma juridică, finală, o vom decide în curând”, a completat liderul UDMR Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE