Primarul Mariana Vlad a depus jurământul pentru un nou mandat Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 741 Vizualizări

Primarul Mariana Vlad a depus jurământul pentru un nou mandat

Căminul Cultural  din comuna Băla a găzduit sâmbătă, 25 iunie, ședința festivă de învestire a Consiliului Local Băla şi a primarului Mariana Vlad. 

1„Am depus jurmântul pentru un nou mandat cu gândul de a continua lucrurile bune începute în comuna Băla. Mă bucur că am o echipă de consilieri bine intenţionaţi şi sunt convinsă că mă vor sprijini, ne vom sprijini reciproc pentru binele comunei şi a locuitorilor comunei Băla. Avem un viceprimar nou alături de care sunt convinsă că vom colabora foarte bine pentru a face lucruri bune în comuna Băla. Deşi în Consiliul Local sunt reprezentanţi din cinci partide, important este omul şi nu culoarea politică, care vor lucra cu şi pentru oamenii din comună. Vreau să-i mulţumesc fostului viceprimar Alexandru Rus, pentru că am avut o bună colaborare în ultimele trei mandate în care a îndeplinit această funcţie. Consiliul a fost validat, primarul de asemenea şi nu ne rămâne decât să ne apucăm de treabă. Practic, am avut o continuitate a mandatului şi pot spune că nu ne-am întrerupt deloc activitatea. Avem foarte mult de lucru, să terminăm recepţia la alimentarea cu apă şi branşarea populaţiei. Am semnat contractul pe Măsura 1.2.5 cu executantul, o firmă din Sibiu, care va efectua lucrările pentru 13,7 kilometri de asfalt, lucrări care vor demara începând cu luna iunie. Avem Târgul de Vară în 10 iulie, deci suntem prinşi cu foarte multă treabă”, a precizat Mariana Vlad, primarul comunei Băla.

Consiliul Local Băla

Au fost validate mandatele de consilieri pentru Viorel Vlad (PSD), Ioan Mărginean (PSD), Petru-Marius Rus (PSD), Dănilă Rus (PNL), Alexandru Rus (PNL), Valer Cotoară (PMP), Elvira Cotoară (PMP), Teodor Niomati (UNPR), Alexandru Bodan (PRU), care au depus jurământul în prezenţa reprezentatului Prefecturii Mureş, Ioan Pascu.

Alegerea viceprimarului

3Pentru funcţia de viceprimar au fost înaintate trei propuneri: Dănilă Rus (PNL), Alexandru Rus (PNL), fost viceprimar în ultimele trei mandate, şi Petru Marius Rus, utimul obţinând 5 voturi pentru, fapt ce l-a propulsat în funcţia de viceprimar al comunei Băla. „Am primit această alegere în funcţia de viceprimar cu mare bucurie. Ne-am înţeles cu doamna primar să facem o echipă, lucru care în cele din urmă s-a realizat. Fostul viceprimar a primit cu supărare votul, a avut doar un singur vot în Consiliu, majoritatea venind către mine. Sunt o mulţime de lucruri de făcut pentru comună şi vom vedea cu doamna primar care sunt priorităţile şi ne apucăm de treabă”, a precizat noul viceprimar al comunei Băla.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE