Oficialitățile județului promit sprijin pentru dezvoltarea municipiului Reghin Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Oficialitățile județului promit sprijin pentru dezvoltarea municipiului Reghin

Printre cei care au fost prezenți la ediția din acest an a ”Zilelor Reghinului” s-au numărat și oficialitățile județului Mureș, reprezentată prin conducerea Consiliului Județean Mureș, alături de parlamentari și directori de instituții județene, respectiv DSVSA Mureș și IȘJ Mureș. Nelipsit de la sărbătoarea reghinenilor a fost și fostul ministru al Apărării Mircea Dușa, alături de colegul de partid, senatorul Alexandru Petru Frătean.

 

Mircea Dușa în mijlocul reghinenilor

1Pentru mine este o plăcere în fiecare an să particip la Zilele municipiului Reghin. Este un eveniment important pentru cetățenii acestui municipiu, cei plecați revin în orașul natal, se bucură împreună cu cei dragi. În urmă cu o lună de zile Maria Precup a fost reconfirmată în funcția de primar, cerea ce reprezintă o apreciere din partea reghinenilor, a muncii care desfășurat-o timp de patru ani în fruntea comunității reghinene. Votul pe care reghinenii l-au dat la alegeri, este votul de încredere pentru următorii patru ani. Doresc de asemenea oaspeților veniți din Ungaria, Polonia și Republica Moldova le doresc multă sănătate și un sejur plăcut în municipiul Reghin”,

Mircea Dușa, deputat PSD, fost ministru al Apărării

Peter Ferenc : ” Vă promit că vom face o echipă bună”

2Mă simt onorat să mă aflu la sărbătoarea municipiului Reghin , fapt pentru care doresc să mulțumesc primarului Maria Precup pentru invitație. De asemenea doresc să o felicit pentru realegerea în funcția de primar, pe viceprimarul Mark Endre pentru alegerea sa, și sunt sigur că cei doi vor face o echipă bună pentru următorii patru ani. Ca și președinte al Consiliului Județean, vă promit că vom face o echipă bună cu primarul Maria Precup și consilierii reghineni, și voi acorda tot sprijinul ca acest muncipiu, zonele reghinene să se dezvolte în continuare. Nu va fi ușor, va fi mult de lucru, dar ne-am asumat această răspundere ca împreună să avem rezultate cât mai bune”

Peter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

Promovarea tursimului subliniată de Alexandru Câmpeanu

3Având în vedere apartenența mea la această minunată comunitate, îmi permit să urez bun venit în municipiul Reghin tuturor oficialităților, tuturor oaspeților din străinătate din orașele înfrățite cu Reghinul, celor care au venit din țară și străinătate.Atunci când ești ancorat în realitatea cotidiană, ai tendința de a observa mai degrabă lucrurile mai puțin plăcute și atunci devio critic, ceea ce nu este un lucru foarte rău deoarece de regulă critica generează progres. Municipiul Reghin pe lângă lucruirile mai puțin plăcute are și lucruri deosebite care trebuie continuate și promovate. Printre acestea se numără și un instrument despre care se spune că este regina instrumentelor muzicale. Cred că această modalitate de promovare a municipiului nostru supranumit și Orașul viorilor ne oferă niște oportunități deosebite. Vioara care ajunge pe cele mai îndepărtate mapamonduri ale lumii cântă și încântă inimile celor care sunt iubitori de frumos. Într-un colțișor al ei are înscris numele municipiului Reghin, fapt pentru care trebuie să fim recunoscători celor care făuresc aceste instrumente și care fac orașul Reghin să fie cunoscut în întreaga lume. Dacă domniile lor, prin eforturile care le fac pentru a face cunoscut numele Reghinului, de ce nu să găsim și noi modalitatea de a aduce aici în Reghin pe cei care sunt iubitori de frumos și de artă. Cred că putem face lucrul acesta, în acest sens s-a vorbit de o colaborare în ce privește dezvoltarea turismului, aspect care poate fi dezvoltat și în municipiul Reghin”

Alexandru Câmpeanu, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș

Dezvoltarea relațiilor cu orașele înfrățite

4Particip cu mare plăcere de fiecare dată la Zilele Reghinului. Faptul că avem oaspeți din orașele înfrățite cu municipiul Reghin, cred că acesta este un semn al unei viitoare dezvoltări între Reghin și acești parteneri, atât din punct de vedere economic cât și cultural. Pe de altă parte, prezența întregii echipe a Consiliului Județean Mureș vine să întărească susținerea pe care Consiliul Județean o va acorda în continuare municipiului Reghin”

Ovidiu Dancu, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș

Elevii reghineni lăudați de Ștefan Someșan

5Sunt mereu prezent la ceea ce se întâmplă în Reghin, nu doar la asemenea manifestări de sărbătoare cât și la viața școlară. Elevii din Reghin sunt foarte buni, sunt în topul educației în județ. La această sărbătoare am aflat cu bucurie de la primarul orașului Lubaczow din Polonia, inițiativa de a duce în Polonia 13 elevi olimpici din Reghin, inițiativă la care a răspuns favorabil și primarul Reghinului Maria Precup. Iată ce înseamnă să ai grijă de valori, ce înseamnă să iubești copiii, să iubești elevii și să te bucuri când aceștia aduc rezultate pentru comunitatea din care fac parte. Acest mod de abordare ar trebui luat ca exemplu și de alte municipii, de alte localități, și aici mă refer chiar și la Târgu Mureș unde astfel de inițiativă nu există din păcate”

Ștefan Someșan, inspector școlar general, IȘJ Mureș

Colaborare bună între Primăria Reghin și DSVSA Mureș

6Mulțuesc primarului Maria Precup pentru invitația făcută de a fi prezent la acest moment festiv. Întotdeauna Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mureș a avut o colaborare foarte bună cu primăria Reghin. Acest lucru se poate vedea și cu ocazia acestor zile de sărbătoare, toate produsele care se consumă sunt sigure, și nu există niciun fel de probleme”

Dr. Vasile Oprea, directorul Agenției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE