Share
Home / Administratie / Angajări la Primăria Sărmaşu

Angajări la Primăria Sărmaşu

Primăria Oraşului Sărmaşu organizează concurs de recrutare pentru  ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante: referent   clasa a III-a, grad profesional principal, în cadrul Biroului Resurse umane, ITL casierie şi transport local şi referent, clasa a III-a, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Contabilitate, executare silită.

Concursul se organizează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu, în data de 22 martie 2017, ora 10.00 – proba scrisă şi 24 martie 2017, ora 10.00 – interviul.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu. Condiţii de participare la concurs,  bibliografia , actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere  se afişează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu şipe pagina de internet a Consiliului Local al oraşului Sărmaşu,  http://www.sarmasu.ro;  informaţii la telefon 0265/421855”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Primăriei oraşului Sărmaşu.

 

 

Share

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grevă la APIA MUREȘ

Angajații din cadrul APIA Mureș vor intra în grevă mâine dimineață de la ora 9.00. …

Share

Share