Share
Home / Administratie / Angajări la Primăria Sărmaşu

Angajări la Primăria Sărmaşu

Primăria Oraşului Sărmaşu organizează concurs de recrutare pentru  ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante: referent   clasa a III-a, grad profesional principal, în cadrul Biroului Resurse umane, ITL casierie şi transport local şi referent, clasa a III-a, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Contabilitate, executare silită.

Concursul se organizează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu, în data de 22 martie 2017, ora 10.00 – proba scrisă şi 24 martie 2017, ora 10.00 – interviul.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu. Condiţii de participare la concurs,  bibliografia , actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere  se afişează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu şipe pagina de internet a Consiliului Local al oraşului Sărmaşu,  http://www.sarmasu.ro;  informaţii la telefon 0265/421855”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Primăriei oraşului Sărmaşu.

 

 

Share

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Peste 4.000 de vizitatori la Ambasada României din Washington cu ocazia Zilei Porților Deschise și a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri

Peste 4.000 de persoane au vizitat Ambasada României în Statele Unite ale Americii, sâmbătă, 12 …

Share
Share