Share
Home / Invatamant / Cadouri pentru ființa dragă, la concursul „Un mărțișor pentru fiecare”

Cadouri pentru ființa dragă, la concursul „Un mărțișor pentru fiecare”

Organizat la Reghin, concursul regional „Un mărţişor pentru fiecare”, a ajuns la cea de-a II-a ediţie. Miercuri,  1 martie 2017, a avut loc jurizarea mărţişoarelor realizate de preşcolari din judeţul Mureş, precum şi din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Suceava, Timiş şi trimise de cadrele didactice îndrumătoare la concurs. Iniţiatoarele acestui concurs, care face parte din Proiectul educaţional regional cu acelaşi nume, inclus în Calendarul Activităţilor Educative Regionale 2017,  au fost  prof. Alina Moldoveanu şi prof. Sabina Alzner de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Reghin.

2 (4)Mărţişoarele primite în concurs sunt expuse în cadrul Muzeului Etnografic ,,Anton Badea”din  Reghin, partenerul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 4 Reghin în cadrul acestui proiect, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, Grădiniţa “Paradisul Copilăriei” Tg. Mureş şi grădiniţe din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Suceava și  Timiş.

4 (2)”A fost organizat și un atelier de creaţie numit ,,Legenda mărţişorului”, la care au participat preşcolarii din grupa mare „Buburuzele” de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Reghin – Structura  Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2. Am însoțit acești copiii minunați  alături de colega mea, prof. Ionela Şerban, la acest atelier în care preşcolarii au confecţionat mărţişoare şi felicitări pentru mamele lor şi pentru cei dragi de-acasă, îndrumaţi de echipa Muzeului Etnografic ”Anton Badea” Reghin, în incinta căruia a avut loc acest atelier de creaţie.Toţi participanţii au fost onoraţi de prezenţa doamnei prof. Irina Trifan, inspector pentru educaţie timpurie în cadrul Inspectoratului Judeţean Mureş”, a precizat prof. Alina Moldoveanu.5 (2)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMF Tîrgu Mureș lansează un nou program de studii de masterat în domeniul medicinei dentare

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță diversificarea ofertei educaționale prin inițierea …

Share
Share

Newsletter Zi de Zi

Te-ai abonat cu succes!