Câștigătorii concursului ”Elevii au talent” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 569 Vizualizări

Câștigătorii concursului ”Elevii au talent”

 

Noile definiții ale talentului s-au dat la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Tîrgu Mureș. Pentru că au descoperit că cei mici au înclinații artistice, cadrele didactice au considerat că e important ca ei să fie educați de artiști adevărați, în direcția spre care se simt atrași, lăsați să-și manifeste talentul în mod liber și ghidați cu blândețe de pe margine.

Sfârșitul acesta de săptămâna a fost rezervat spectacolului ”Elevii au talent”, organizat de elevii Gimnaziului „Tudor Vladimirescu”, în sala Constantin Brâncuși, a Gimnaziului Europa, sub bagheta moderatorului Eduard Bota, elev în clasa a VII-a.

Aplauze la scenă deschisă

Sub ochii părinților și profesorilor, împăienjeniți de lacrimi de bucurie și emoții, elevii au demonstrat că sunt talentați, sănătoși și stăpâni pe dorințele lor. Rând pe rând elevii au urcat pe scenă, Anda Tătar cu un moment de dans, Alexia Oprea cu un cântec, Cătălin Bunea – chitară, Alexia Strete-dans, Cosmina Miki-dans, Felix Csermak-moment artistic, trupa de fete din clasele a III-a și III-a B-dans, Mara Ban-cântec la chitară, Raul Ormenișan – stand-up comedy, Cătălin Haidu- Rubik Cube rezolvat în maxim 3 minute, Diandra Mârzac- cântec, Răzvan Năznean – karate shotokan, Sorana Fărcaș – cântec, Deea Pasc – dans de societate, ”L.A.girls” Ariana Mureșan și Lorena Bucur – dans, grup vocal pregătit de coordonator artistic Iulia Maier – cântec popular, Kacso Nimrod Matyus Anita – dans popular maghiar, Jacob Boantă – Rubik Cube și acrobații, Larisa Năznean și Cezara Bălaj – cântec, Sorana Fărcaș și Alexia Iftinca – dans Lupișorii, Cezara Moldovan – cântec, Monica Duca – dans.

Cine a jurizat concursul

” A fost destul să ne întrebăm acum 6 ani „ce-ar fi dacă…” și așa s-a născut … „Elevii au talent”, un concurs ajuns la ediția a V-a. Concursul s-a adresat elevilor școlii noastre și a avut ca scop identificarea și promovarea talentului în orice formă se prezintă acesta” a precizat prof. Gabriela Șandru, director adjunct, Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu”.

Juriul a fost format din cadre didactice din diferite școli ale orașului, prof. Dragoș Zaharie, profesor de limba română la Școala Gimnazială „Emil Drăgan”, Ungheni, prof. pentru înv. primar Emese Mate, Școala Gimnazială „Europa”, prof. de limba engleză Petruța Vodă, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, prof. de limba engleză Adriana Boiti și prof. de limba engleză Kinga Bara, ambele de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”.

Momentele serii au fost dintre cele mai diversificate, demne de emisiunea care a inspirat concursul: momentele de dans modern, dans popular, belly-dance, dans acrobatic, dans de societate au alternat cu interpretări muzicale vocale sau instrumentale, cu momente de comedie sau demonstrații de inteligență și logică susținute cu cuburi de tip Rubic.

În final, au fost 2 categorii de câștigători, amatori și profesioniști, cuantumul premiilor fiind stabilit în funcție de donațiile obținute și de banii rezultați din vânzarea biletelor (la prețul de 1 leu). La categoria AMATORI, premiul cel mare a fost atribuit momentului de stand-up comedy susținut de elevul Ormenișan Raul, clasa a V-a A. Pe locul II s-a clasat eleva Miki Cosmina, VII A cu un moment de dans modern iar Locul III a fost atribuit grupului de dans al claselor IIIA și III B. La categoria PROFESIONIȘTI, Premiul Special al juriului a fost câștigat de momentul de gimnastică oferit de multicampioana noatsră, eleva Duca Monica din clasa a VI-a B iar Mențiunile juriului a fost atribuită Dansului „Lupișorii” susținut de elevele Fărcaș Sorana (III B) și Iftinca Alexia (II B) și elevilor Kacso Nimrod și Matyus Anita din clasa a VII-a C, care au prezentat un veritabil dans popular maghiar.

Chiar dacă nu au câștigat premii sau diplome, toți elevii participanți au ieșit câștigători în stimă de sine, admirație și respect pentru talentul lor sau pentru efortul depus în orele de pregătire, cât și pentru curajul de a urca pe scenă în fața unui public atât de numeros. Felicitări!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE