Seminar despre cum să-ți îmbunătățești relația cu copiii, la Târgu-Mureș Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Seminar despre cum să-ți îmbunătățești relația cu copiii, la Târgu-Mureș

Asociația „Voluntari pentru cultură” organizează joi, 6 aprilie, în intervalul orar 18.30 – 20.30, în Diverta Mureș Mall, un seminar dedicat părinților, cu scopul de îmbunătățire a comunicării și implicit a relației dintre părinte și copil. Seminarul va fi susținut de către Peter Csaba, pictor și vorbitor motivaţional, și Corina Lorincz, inginer şi vorbitor inspiraţional.

„Află cum poţi să ai, acasă sau la şcoală, adolescenţi fericiţi. Idei precum „adolescenţa este cea mai grea etapă din viaţa copilului meu”; „copilul meu nu mă ascultă, deşi…” sunt doar câteva din provocările pe care le vom trata si vom găsi soluţii practice pentru a avea acasa un copil plin de viaţă şi entuziasm sau un elev activ şi mulţumit. La acest seminar vei afla: cum să îţi îmbunatăţeşti relaţia cu copilul tău; despre relaţia ta cu tine, cu partenerul, cu apropiaţii şi cu societatea, relaţii care influienţează decisiv viaţa copilului tău; cine îţi educă copilul şi cum poţi interveni? Toate informaţiile pe care vi le vom împărtăşi au fost testate împreună cu copiii noştri, obţinute din experienţă proprie şi din zecile de carţi şi seminarii la care am participat”, au precizat vorbitorii seminarului.

Despre vorbitori
Peter Csaba, pictor și vorbitor motivaţional, este autorul cărţii „Dezvoltă-ţi aripile dincolo de forme”, tată a doi copii, a construit o afacere internaţională, având la bază construirea relaţiilor interumane, a ţinut seminarii în mai multe ţări, în faţa a zeci de mii de oameni. Discursurile sale live şi materialele audio au fost traduse în mai multe limbi, motivând și ajutând sute de mii de oameni. Peter Csaba iubeşte oamenii, în general, şi copiii în mod special. Motto-ul preferat: „Ca răutatea să triumfe e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.
Corina Lorincz, inginer şi vorbitor inspiraţional, este mamă a doi băieţi, campioni naţionali la dans sportiv, iar spiritul copiilor campioni a fost motivat de stilul ei de viaţă. Aceasta a construit o afacere multinaţională cu rezultate de campioană naţională. Discursurile ei au atins inima și sufletul oamenilor care au reuşit să vadă frumuseţea și miracolul din viaţa lor. Iubeşte oamenii şi în special copiii, cu care are o relaţie specială, iubeşte natura şi darurile ei miraculoase. Motto-ul preferat:
„Zâmbetul nu se împrumută şi nu se cumpără, doar se oferă. Cu un zâmbet poţi săruta un suflet”.
Prețul unui bilet la acest seminar este 55 lei pentru adulți și 35 lei pentru studenți, participanții primind și o carte cadou. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0771-423.048 sau 0772-237.424.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE