Mureșul Rușii Munți a pierdut jocul tur pentru promovare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1101 Vizualizări

Mureșul Rușii Munți a pierdut jocul tur pentru promovare

Câștigătoarea seriei Mureș a Ligii IV de fotbal Mureșul Rușii Munți a pierdut cu scorul de 2-0 partida tur a barajului pentru promovarea în Liga III, susținută sâmbătă pe teren propriu în compania formației Viitorul Ghimbav, campioana județului Brașov. Ambele goluri au fost înscrise în repriza secundă, în minutele 53 și 87, de către Dumitraș și Apetrei.

Partida condusă de o brigadă de arbitri din Alba (centralul) și Neamț (asistenți) a fost precedată de prezentarea trofeului primit pentru câștigarea campionatului, trofeu ridicat de doi juniori ai echipei locale, împreună cu președintele clubului din Rușii Munți, Cosmin Chiș Bălan.

Înaintea acestui moment, i-a fost acordat un trofeu și asistentei medicale Zsigmond Anna Maria, pentru întreaga sa activitate pe parcursul ediției.
Jocul a fost unul de mare angajament, dar cu puține realizări la cele două porți. Gazdele au dominat prima repriză și au trimis în minutul 7 un prim șut spre poarta adversă, prin căpitanul Mihai Ilovan. Același jucător a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 11, când a lobat mingea peste portarul brașovenilor, dar un fundaș a salvat de pe linia porții, iar în minutl 39 tot el a trimis în urma unei faze spectaculoase un șut respins spectaculos de sub bară. Oaspeții au făcut un joc de așteptare, încercând să surprindă pe contraatac. Până spre finalul reprizei au trimis doar de două ori mingea spre poartă, dar departe de cadrul porții. Repriza s-a încheiat cu o primă ocazie cu adevărat periculoasă la poarta mureșenilor, un semnal de alarmă, care anunța ce va urma.
Pragmatismul s-a dovedit decisiv
Repriza secundă a debutat furtunos, cu o ocazie bună la poarta oaspeților, încheiată cu accidentarea portarului. După minute bune de întrerupere, brașovenii au reușit să deschidă scorul cu o lovitură de cap trimisă de Dragoș Dumitraș, nemarcat în fața porții la o lovitură de colț. Echipa din Rușii Munți s-a avântat spre poarta adversă, dar acțiunile nu au avut suficientă luciditate. Mai mult, echipa din Ghimbav a fost de două ori aproape de 2-0, la a doua fază portarul Claudiu Bucin intervenind salvator la picioarele atacantului scăpat singur spre poarta sa. Echipa antrenorului Ovidiu Mărginean a forțat egalarea, dar nu și-a mai creat ocazii clare. Cu puține minute rămase de joc, oaspeții au dat dovadă de mult pragmatism, reușind majorarea scorului în urma unei noi faze de contraatac finalizată cu un șut din prima a lui Mihai Apetrei. Cele două minute rămase și alte 6 de prelungiri dictate în urma întreruperii din debutul reprizei nu au adus nimic nou și mureșenii își văd aproape risipit visul unei promovări în premieră pentru comuna mureșeană. Viitorul pornește cu un avantaj important pentru partida retur, care se va juca sâmbăta viitoare, 24 iunie, de la ora 17.30.
Mureșul a aliniat formația: Claudiu Bucin – Cătălin Bugnar, Răzvan Dan, Florin Pop, Cosmin Marian, Raul Gabor, Marius Luca, Răzvan Bucin, Laszlo Norbert, Mihai Ilovan, Csog Norbert (min. 63 Călin Dima)
Viitorul Ghimbav: Ungureanu – Dumitraș, Micu, Căpățână, Apetrei, Burlacu, Pencea, Gal, Varlan, Victor, Feraru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE