Proiecție specială „Breaking News”, cu participarea echipei Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Proiecție specială „Breaking News”, cu participarea echipei

Breaking News”, noul film al Iuliei Rugină, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale, ajunge la Cinema Arta începând cu 29 septembrie, iar joi, 5 octombrie, de la ora 19:00, va avea loc o proiecție specială în prezența echipei.

Conform site-ului www.cinemagia.ro, după moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu (Andi Vasluianu) face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente (Voica Oltean). În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

Voica Oltean împreună cu Andi Vasluianu

Filmul a fost prezentat în premieră în cadrul Zilelor Filmului Românesc la ediția din acest an a TIFF Cluj-Napoca. La proiecție vor participa regizoarea Iulia Rugină și actrița Voica Oltean, distinsă cu Mențiunea specială a Juriului la Karlovy Vary International Film Festival. Voica Oltean este originară din Târgu-Mureș și e stabilită de trei ani la București. „Breaking News” reprezintă debutul ei în cinema.

„Am încercat foarte mult să ajungem aici, a fost mai greu decât în celelalte orașe, dar se pare că într-un sfârșit s-a putut. Sunt foarte fericită, dar nu știu dacă mă bucur pentru mine de data asta. Mă bucur pentru oamenii care vor veni să-l vadă atunci. Vor veni învățătoarea mea, fosta mea dirigintă, foști colegi de grădiniță sau gimnaziu, parinții, și mulți prieteni de familie. Când am plecat din Târgu-Mureș au fost foarte puține persoane care au crezut în mine. Oamenii erau puțin mai răutăcioși și am simțit că trebuie să demonstrez multe. Și iată că a venit momentul! Sunt emoționată, oamenii de acolo nu se gândeau la mine așa, poate nu mă vedeau ajungând aici, și sunt curioasă dacă și-au schimbat părerea. Toată lumea din familia mea e emoționată în perioada asta. Voi avea emoții de trei ori mai mari la Târgu-Mureș pentru că realizez că va fi ciudat pentru oamenii care mă cunoșteau de o viață să mă vadă pe un ecran foarte mare interpretând un rol. Sper ca vibe-urile să fie bune și să vină cât mai multă lume!” a declarat Voica Oltean în exclusivitate pentru Zi de zi.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE