Share

Home / Politic / TLDE a lansat proiectul „România construită de tineri”

TLDE a lansat proiectul „România construită de tineri”

În perioada 9 – 11 februarie a.c. s-a desfăşurat la Sinaia „Şcoala politică de iarnă a Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor”. Tema şcolii politice a fost „România construită de tineri”, unul dintre proiectele majore asumate de actuala conducere a TLDE. La eveniment au participat peste 150 de tineri din toate judeţele ţării.

Şcoala politică a TLDE a beneficiat de prezenţa mai multor lideri din conducerea ALDE în frunte cu preşedintele partidului Călin Popescu- Tăriceanu, secretarul general Daniel Chiţoiu, ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu, precum şi ministrul Energiei Anton Anton, alături de parlamentarii ALDE Andrei Gerea şi Marian Cucşa. La eveniment au mai participat secretarul de stat Robert Tudorache, subsecretarii de stat Liliana Mincă, Ionel Petre şi Dorin Corcheş. ”Printre obiectivele şcolii de iarnă a TLDE s-au numărat asigurarea participării tinerilor la deciziile care îi vizează, inclusiv la elaborarea, promovarea şi realizarea politicilor în domeniul tineretului, în special prin intermediul structurilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret. De asemenea, un alt obiectiv este acela de a spori gradul de participare al tinerilor la viaţa publică şi încurajarea acestora în vederea asumării responsabilităţilor individuale sau de grup, dar şi sprijinirea şi îndrumarea tinerilor în vederea participării active a acestora la viaţa economică, educaţională şi culturală a ţării, indiferent de etnie, religie, statut social sau preferinţe politice.”, a declarat Alexandru Gurghian, președintele TLDE Mureș, present la eveniment.

Share

1 comentariu

  1. Indiferent de religie, etnie sau ”orientare” politică tinerii noștrii pleactă TOȚI cât mai departe de corupția intreținută POLITIC … astfel că tinerii ”de altă dată” își mai primesc cu emoții pensia lunar cu frica că aceasta nu va mai putea fi plătită de statul român ..tot mai fără tineri ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gheorghe-Dinu Socotar (deputat PSD): “1 Decembrie 1918 este un moment astral în istoria Românilor!”

Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, mesajul deputatului PSD Gheorghe-Dinu Socotar, cu ocazia Zilei …

Share
Share