Share

Home / Recomadări zi de zi / Gala Femeilor Rome, la Hotel “Black Lord”

Gala Femeilor Rome, la Hotel “Black Lord”

Asociaţia Alpha Ardeleană Proeuropa Târgu-Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, organizează sâmbătă, 24 martie, de la ora 17.00, la Hotelul “Black Lord” din Târgu-Mureş, “Gala Femeilor Rome”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfăşura sub deviza “Fii tu însăţi, fără prejudecăţi” şi va premia femei din judeţul Mureş care au contribuit la rezolvarea unor aspecte vizând problematica romă – femei model, care, prin activitatea lor, luptă pentru schimbarea stereotipiilor, atât în rândul comunităţii rome, cât şi al celei nerome.

“Gala Femeilor Rome” a fost lansată în anul 2011 în România sub sloganul “Priveşte-mă aşa cum sunt!” şi s-a desfăşurat la Bucureşti. La ediţia din anul 2014, doamna Rodica Gyulai, preşedintele Asociaţiei Alpha Ardeleană Proeuropa Târgu-Mureş, a fost o laureată a Galei, primind Premiul I la secţiunea “Educaţie şi mediere şcolară”. În judeţul Mureş, “Gala Femeilor Rome” se află la prima ediţie, dorind să devină o tradiţie în peisajul târgumureşean, de celebrare a Femeii. Scopul evenimentului este acela de a creşte vizibilitatea femeilor rome în spaţiul public”, se menţionează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zi dedicată iubitorilor de animale

Cei de la 112 Coffee & Co. (str. George Enescu, nr. 2) s-au decis să …

Share
Share