Share

Home / Administratie / Sprijin pentru deplasările școlilor reghinene în Ungaria și Olanda

Sprijin pentru deplasările școlilor reghinene în Ungaria și Olanda

Consilierii reghineni au aprobat marți, 27 martie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Reghin alocări de fonduri în vederea deplasărilor delegațiilor unităților de cultură și învățământ reghinene în Ungaria și  Olanda.

În cadrul ședinței a fost aprobată alocarea sumei de 3.150 lei, cheltuieli de transport pentru deplasarea grupului de teatru ” Kemény János” al Casei Municipale de Cultură ” Eugen Nicoară” și a grupului de teatru ”Fantázia” al Liceului Tehnologic ” Lucian Blaga” în orașul Derecske din Ungaria, la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de teatru pentru tineret ”Kótsi Patkó VII. Bihar – Bihor Minősitő Diákszínjátszó Fesztivál”, care va avea loc în perioada 28-30 martie 2018.

De asemenea, a fost aprobată alocarea din bugetul local a sumei 14.500 de lei pentru deplasarea unei delegaţii a Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin în localitatea Weert – Olanda, în perioada 5-9 iunie  2018. Opt elevi și doi profesori însoțitori din cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” vor participa la un schimb de experiență interșcolară cu școlala ”Philips van Horne” din localitatea Weert – Olanda.

Consilierii au mai aprobat alocarea sumei de 25.000 lei, cheltuieli de transport, pentru deplasarea  unei delegaţii a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ceușianu ” Reghin în localitatea Weert – Olanda, în luna mai 2018, prilej cu care  19 elevi și trei cadre didactice vor participa la schimb de experiență între Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” și școala ”Philips van Horne” din localitatea Weert – Olanda.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de recrutare la Consiliul Judeţean Mureş

Anunţ Consiliul Judeţean Mureş organizează în data de 12.02.2019, concurs de recrutare, pentru ocuparea unui …

Share
Share