Handbalistele Olimpic încheie la senioare, start la junioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

Handbalistele Olimpic încheie la senioare, start la junioare

Echipa feminină de handbal CS Olimpic Târgu-Mureș și-a încheiat evoluția din primul sezon al Diviziei A cu partida susținută pe terenul liderului Minaur Baia Mare. Maramureșencele au învins tânăra echipă mureșeană cu 36-25 (20-15) și a promovat din Seria B în Liga Națională cu 21 victorii și un singur rezultat de egalitate. Evoluția echipei alcătuite exclusiv din junioare mureșene a încheiat ediția pe locul 8, cu 31 puncte, 10 victorii, 1 rezultat de egalitate și 11 înfrângeri, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 6 și 7, Național Râmnicu Vâlcea și FC Argeș Pitești, dar cu golaveraj inferior. Argeșencele au devansat echipa mureșeană în urma victorie „supriză” din ultima etapă, în deplasare la Corona Brașov, care a renunțat la locul 3, neavând nici drept de promovare, fiind echipa secundă a celei din Liga Națională.

Golurile echipei mureșene în partida de la Baia Mare au fost înscrise de: Carina Ghemeș 6, Monica Bărăbaș 5, Andreea Târșoagă 4, Flavia Munteanu 3, Ioana Sângeorzan 3, Ioana Moldovan 2 și Maria Ola 2.

 

Stop joc cu senioarele, start la junioare

Odată încheiat sezonul din campionatul de senioare, echipa antrenorilor Mihaela și Claudiu Evi ia startul miercuri în turneul semifinal de la junioare II. Câștigătoare detașate a grupei zonale, galben-albastrele vor evolua timp de cinci zile în grupa semifinală III, la Plopeni, unde vor întâlni în ordine următoarele adversare: miercuri, 16 mai, de la ora 14.00 cu LPS Banatul Timișoara, joi, ora 13.00 cu CSȘ Tulcea, vineri, ora 11.30 cu HCM Craiova, sâmbătă, ora 11.30 cu LPS Vaslui și duminică, ora 13.00 cu CSȘ Odorheiu Secuiesc. Mureșencele sunt campioanele ediției trecute la categoria junioarelor III și sunt favorite cel puțin la un loc pe podium la junioare II, cu atât mai mult, cu cât au convins prin evoluții și în Divizia A, unde au obținut victorii cu adversare mai experimentate. Pentru turneul final se califică primele două clasate din cele patru grupe semifinale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE