Oaspeți din Macedonia, Bulgaria și Turcia la Festivalul „Joc și cântec în Ardeal” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Oaspeți din Macedonia, Bulgaria și Turcia la Festivalul „Joc și cântec în Ardeal”

Asociația Culturală „Friends Forever” din Târgu-Mureș, cu sprijinul   Consiliului Județean Mureș, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu-Mureș,  Primăria și Consiliul Local al comunei Deda organizează în perioada 18-19 august cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Joc și cântec în Ardeal”.

Ediția din acest an a festivalului se va desfășura în două locații, Sala de Spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist „Mureșul”, sâmbătă, 18 august, ora 15:00, respectiv Deda, în ziua de duminică, 19 august, începând cu ora 15:00.

Festivalul din acest an se bucură de prezența ansamblurilor folclorice din Mecadonia, Bulgaria, Turcia și a oaspeților veniți din întreaga țară. Vor urca pe scena festivalului Ansamblul „Emir Duraju” din Skopje (Macedonia), Ansamblul „Pamukkale Universitesi” din Denizli (Turcia), Ansamblul „Kapanzi” din Razgrad (Bulgaria), Ansamblul „Nepsugar”, Ansamblul „Kazacioc” al Comunității Ucrainenilor din România, Ansamblul „Făgărașul” (Brașov), Ansamblul „Crișana” (Bihor), Ansamblul „Cununa Spantov” (Călărași), Ansamblul „Florile Ceahlăului” (Neamț), Ansamblul „Izvorașul Tureniului” (Cluj),Ansamblul „Crăișorii Pieterei Craiului” (Brașov), Ansamblul „Plaiuri Mureșene” (Mureș), Ansamblul „Cununa Călimanilor” din Deda

Invitat special al festivalului va fi Ansamblul folcloric „Dor Solovăstrean”  din Solovăstru.

Prezentatorii festivalului vor fi Anca Manoila și Andrei Romanica. Intrarea la ambele spectacole, de la Târgu-Mureș și Deda este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE