Curs pilot de parapantă pentru o zi Sport
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Curs pilot de parapantă pentru o zi

În perioada 15-16 septembrie, Muresfly organizeză cursuri de o zi de zbor cu parapanta, au anunțat organizatorii pe site-ul lor.

Cursul Pilot de Parapantă pentru o zi este prima zi din cursul propriu-zis de parapantă, modulul începător. Aceasta este de fapt o zi de practică din cadrului cursului de începător sub supravegherea unui instructor cu echipament complet din dotarea clubului. Acesta se va desfăşura pe unul din dealurile pe care se efectuează zborurile de şcoală în funcţie de condiţiile meteo şi va cuprinde: noţiuni teoretice elementare despre zborul cu parapanta, execiţii de gonflaj şi control al aripii la sol pe o suprafaţă plană sau cu înclinare mică, pregătirea parapantei pentru decolare, tehnica de decolare şi aterizare și zboruri scurte cu urcare treptată către vârful pantei de zbor.

În funcţie şi de capacităţile fizice, progresul, dispoziţia dvs. dar şi de condiţiile meteo, până la sfârşitul zilei de zbor veţi efectua unul, două sau poate mai multe  zboruri de planare, făcute singur, de la o înălţime de 50-60m, asistate de instructor prin staţie radio.

Nu există limită de vârstă și nu sunt necesare aptitudini fizice deosebite. Este recomandată ținuta sport și să aveți minimum 2L de apă la dvs. pe perioada antrenamentului. Costul acestui curs este de 50 euro. Pentru mai multe detalii, intrați pe www.muresfly.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE