Baschetbaliștii mureșeni, al șaptelea succes al sezonului Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Baschetbaliștii mureșeni, al șaptelea succes al sezonului

În partida din retur a fazei a doua din Cupa României la baschet masculin CSM Târgu-Mureș a învins pe teren propriu fără emoții formația CSM Focșani, scor 91-64, pe sferturi 25-23, 22-16, 29-20, 15-5. Cu calificarea asigurată practic din jocul tur, câștigat la o diferență de 30 puncte, mureșenii au abordat relaxați jocul, dar au câștigat toate cele patru sferturi. Primul act a avut o tentă mai degrabă de joc amical, cu foarte puține greșeli personale și multe aruncări reușite din afara semicercului de 3 puncte, cu câte trei de fiecare parte. Vrâncenii au condus în primele minute, la un moment dat cu un surprinzător 10-5, anihilat de două reușite ale lui Alin Borșa. Sfertul secund s-a desfășurat în aceeași notă, cu primele aruncări libere ale întâlnirii dictate abia spre jumătatea sfertului. Mureșenii s-au distanțat în mai multe rânduri la 10 puncte, dar nu aveau niciun motiv să forțeze. Avantajul de 8 puncte de la pauza mare, adăugat la cele 30 din jocul tur și la diferența de valoare a celor două echipe erau argumente suficiente pentru a nu se pune problema calificării.

 

Alte așteptări pentru jocul din campionat

La reluare oaspeții s-au apropiat în mai multe rânduri la doar trei puncte, în timp ce la mureșeni era rulat întreg lotul înscris pe foaie. Cu toate acestea, echipa antrenorului George Trif a controlat până la final jocul și s-a distanțat de fiecare dată. Gazdele s-au desprins la peste 20 de puncte în ultimul act, unul în care s-au înscris foarte puține puncte. Jocul s-a încheiat în aceeași notă de fair play deplin, cu foarte puține faulturi comise, dar probabil ambele echipe erau deja cu gândul la meciul care urma să se dispute în campionat după doar două zile. Mureșenii se află la a șaptea victorie consecutivă a sezonului, dar au mai trecut printr-o experiență similară recent, tot după o dublă în Cupa României, în care au învins la pas formația Phoenix Galați, după care au câștigat nu fără emoții în fața aceleeași echipe în etapa de campionat și se așteaptă la o replică diferită în meciul următor. Întâlnirea din cadrul etapei a IV-a din Liga Națională, grupa C, va avea loc vineri, 26 octombrie, de la ora 18.00.

În partida din Cupa României, nu mai puțin de 9 din cei 11 jucători utilizați au reușit să înscrie: Sánta Szabolcs 18, Engi Dávid Rozenfeld14 (4×3), Alin Borșa 13 (1), Ernests Kalve 11 (1), Bölöni Tamás 11 (2), Vladislav Șolopa 10, Goran Martinic 8, Kilyén Örs 4, Domonique Crawford 2. Au mai jucat Dragoș Onea și Daniel Ștețca.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Cameron Cornelius de la oaspeți, cu 20 puncte (2×3).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE