Operatorii economici, invitaţi să contribuie la stabilirea cifrelor de școlarizare pentru învățământul dual și profesional! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 245 Vizualizări

Operatorii economici, invitaţi să contribuie la stabilirea cifrelor de școlarizare pentru învățământul dual și profesional!

Ministerul Educației Naționale a publicat calendarul etapelor și acţiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2019-2020.

Potrivit prof. Ioan Macarie, inspector şcolar general al judeţului Mureş, pentru învățământul dual, operatorii economici interesați sunt rugaţi să transmită până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, solicitările de școlarizare în învățământul dual. Solicitările se transmit prin e-mail, la adresa vet@tvet.ro

Pentru învățământul profesional, operatorii economici sunt rugaţi să înainteze unităților de învățământ profesional și tehnic partenere solicitările de școlarizare, până la data de 23 noiembrie 2018.

„În absența unui parteneriat al operatorului economic cu o unitate de învățământ profesional și tehnic, operatorul economic transmite solicitarea de școlarizare la Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureș, prin e-mail, la adresa: office@edums.ro sau la numărul de fax 0265-218.473”, a precizat prof. Ioan Macarie.

Modelele de solicitare de școlarizare, calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2019-2020, lista calificărilor profesionale și documentele normative referitoare la organizarea și funcționarea învățământului dual și a învățământului profesional, sunt disponibile pe site-ul ISJ Mureș, la adresa:  http://www.edums.ro/dp20192020.php.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE