Home / Slider / Primele nume anunțate la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

Primele nume anunțate la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

Distribuie

AWAKE anunță primii artiști din line-up-ul celei de-a treia ediții. Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey vin la cel mai important festival boutique de muzică și arte contemporane din România. AWAKE se extinde în 2019 la 4 zile, între 15 – 18 august, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJi din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile și colaborările cu artiști celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaționale, Netsky ajunge pentru prima dată la AWAKE cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzică și milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat hit-ul “She`s on my mind” și lansarea primului album în 2017, “Raised Under Grey Skies“.

Porția de rock este asigurată de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic și experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse și la festivaluri internaționale de top ca Glastonbury, Sziget și Lowlands.

Despre AJ Tracey, și el pentru prima dată în România, The Guardian spune că face parte din valul de artiști noi din festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey își lansează albumul de debut pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupă de rock adesea comparată cu formații precum Queens of the Stone Age și Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formații The Rolling Stones, iar cover-ul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internațional.

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro și tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziționate la prețul Speed Bird de 169 lei incluzând camping.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Turismul în județul Mureș își revine”. Vezi care sunt principalele evenimente culturale din 2024

Distribuie Anul 2024 pare un an extrem de promițător pentru toți turiștii care își doresc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.